fredag 20. juni 2008

Festivalstemning!

Da er det duket for årets laksefestival, og etter stemningen å bedømme er det en like stor suksess som de siste årene. Været har faktisk ikke sviktet i år, det har vært sol stort sett hele dagen. Håper været holder seg i kveld også, for Jørgen og jeg har planlagt å sjekke ut stemningen i ølteltet.
Sander har brukt dagen til å slepe med seg en lettere frustrert tante hit og dit på tivoliet, regner med han er sliten etter dagen og sovner fort i kveld:-)



Ellers har jeg brukt dagen til å kjøpe et nytt vetrineskap som Jørgen skal få æren av å montere i løpet av helgen. Regner med han gleder seg masse, for dette er noe av det morsomste han gjør...



Jeg har også klipt plenen. Brukte sikkert to timer på det lille vi har av plen. Men sånn er det når man har en plenklipper som er 5 cm bred, og har en oppsamler med plass til gress fra 1 kvadrat. Og ikke nok med det, det går på strøm så jeg må slepe med meg en laaaang ledning når jeg holder på... Ønsker meg seriøst ny plenklipper. En slik som denne kanskje...?


onsdag 18. juni 2008

Rykende fersk blogger

Begynner å få en del venner som blogger nå, og tengte at jeg kan vel ikke være noe dårligere jeg heller. Så dette er altså da min første dag som offesiell blogger. *stolt ja*
Er rykende fersk og engentlig et anti-datageni, så be patient my friends, det blir etter hvert (kanskje...).