lørdag 2. august 2008

100 dager igjen!!

Siden jeg er sykemeldt og har vært det siden uke 21 (av svangerskapet) blir jeg og de rundt meg veldig fokusert på tiden som gjenstår av svangerskapet. Og i dag er det altså da 100 dager igjen!
Er kommet til uke 26 og det er nå 14 uker igjen. Det var i denne uken jeg ble innlakt på St.Olavs med premature rier da jeg gikk med Sander. Alle rundt meg (og jeg selv) er veldig spente på om det går samme veien denne gangen eller om jeg får et "normalt" svangerskap. I allefall så normalt det går ant å få det til. Å være sykemeldt halve svangerskapet og å måtte dra på sykehuset for undersøkelse hver fjortende dag er vel ikke det man kaller normalt. Men jeg er iallefall hjemme og ikke sengeliggende på sykehuset. Prøver å tenke positivt, men er det mulig å bli mere gravid når det blir så fokusert på det? En ting er iallefall sikkert, og det er at det blir IKKE flere barn. Jeg er av alt for dårlig kvalitet, og egner meg rett og slett ikke til å være gravid...

mandag 28. juli 2008

Paradise hotel og super nintendo

Da er ferien over for Jørgen, og jeg sitter nå her da alene og holder på å dø av kjedsomhet...
Det er litt begrenset hva jeg kan ta meg til siden jeg helst skal holde meg i ro. Det er strålende sol og litt for varmt ute for meg iallefall. Så noen strandtur er uaktuelt, jeg vil spare alle de andre stakkars strand-farerne for synet av gorge-kroppen min i alt for ite klær.

Men, jeg har fått meg ny hobby!!! Er blitt helt hekta på super nintendo og paradise hotel. (Merkelig nok kombineres begge med tv og sofa...) Var på Nordvik og lånte super nintendo av Eivor (eller Sigrid...?) og klarer ikke å legge det fra meg. Det går i Yoshi land, og jeg er litt i tvil om dette er en bra sport å drive med når man skal slappe av. Under spillingen har pulsen en tendens til å stige til et usunt punkt, som kunne tatt livet av den friskeste person... Fordi om kroppen er i ro, er det fullt kaos og masse energi i omløp innvendig. Noe som kan vises utvendig i form av ilrødt, hissig ansikt og svett kropp. Men det er forferdelig morsomt da:-)


Hobby nummer to er å se Paradise hotel hver kveld (untatt søndag). Det er et helt fantastisk program som jeg egentlig ikke skjønner noe av... Det er helt sinnsykt med konspirering, baksnakking og falskhet, men jeg er litt usikker på om det er noen premie å hente...? Uansett er det forferdelig underholdende å se på.
Og til min store begeistring er det CSI-sommer på tvnorge!!!! Så jeg har underholdning på kveldene iallefall. Men dagene går fryktelig sent når jeg ikke kan jobbe. Skjønner ikke hvordan jeg skal klare å være hjemmeværende i nesten et år... Takk og pris for pappa-permisjon, så jeg kan ut i jobb igjen på vårparten.