onsdag 2. september 2009

Mangelfull oppdatering

Siden det var så lenge siden jeg hadde oppdatert siden glemmte jeg masse selvfølgelig.

Sander er blitt skolegutt og trivest kjempe godt. Han syns det er litt slit med leksene, men det er også litt stas. Tenk at "litjgut`n" min er blitt skolegutt!

Jonas er blitt 1 ÅR!!! Siden det ble utdrikkningslag på bursdagen hans hadde vi stort selskap uka etter. Alle faddere, besteforeldre og tante og onkler ++ var her. Storstas for Jonas som virkelig var i storform!

Vi har fått også endelig fått katteongen fra Nordvik. Det er en søt lite grå skippskatt (katt med ekstra klo), og det nye familiemedlemmet har vært så heldig å fått navn av Sander, så hun heter Poiliti Millitær Slettnesskjæret. Forkortelsen blir med andre ord PMS. Heldig med den... Så nå er vi altså da stolte eiere av en stykk Mo-fruen og en stykk PMS...

Minstemann i huset er for tiden syk, og hjemme fra barnehagen. Han er skikkelig forkjøla med feber, snørr og hoste. Og for å toppe det hele holder han på å få to nye tenner. Resultatet er en veldig grinete Jonas som ikke vil sove. Det som er litt koselig midt oppe i dette, er at han faktisk har sittet litt på fanget og halvsovet. Det er sjelden vare siden han er så aktiv. Så det har vært litt koing i det siste, noe både Jørgen og jeg setter pris på:-)

Og til slutt har jeg kostet på hobbyen min, vi har nemlig invistert i en 47" flatskjerm som nå gir meg enda bedre grunn til å fortsete å dyrke hobbyen min. Kupp!
Det nye innkjøpet bunner i at vi har pusset opp kjellestua så barna skal få sin egen stue med tv og leker. Kjellerstua er snart ferdig nå, og det blir kjempefint!

Da tror jeg jeg har fått med det meste:-)

søndag 30. august 2009

Oppdatering

Nå er det jammen meg lenge siden sist igjen..
Og MYE har skjedd siden sist.

Den 13. august ble det utdrikningslag. Det ble en helt utrolig morsom dag sammen med verdens beste jenter! Fay hadde selvfølgelig skreddersydd en plan for dagen, så jeg gjorde alt fra å ta fjøset til svigerfar, få masjasje og male på kopp. En helt topp kveld!

Da utdrikningslaget endelig var overstått (etter å ha ventet og snakket konstant om det i ca en måned) var all uro i kroppen borte. Da var det kun bryllupet igjen, og den dagen ble helt utrolig bra!!
Været var fint og alt klaffet så det ble en helt perfekt dag!! Og mesteparten av æren skal Fay ha, det er hun som har stått for mesteparten av planleggingingen og utførelsen. Så TUSEN TAKK FAY for at du gjorde dagen PERFEKT for oss. Alle som deltok i bryllupet var storfornøyd med dagen de også.
Og ekstremsporten på stillettheler som ble utført i kirka var bare med på å gjøre dagen enda litt bedre:-)

På bryllupsfesten overrasket Jørgen med å invitere meg med på bryllupsreise til Roma allerede på mandagen. Han hadde bestilt og ordnet alt, så det gjensto bare for meg å pakke kofferten å bli med. Vi hadde 5 utrolig fine dager i Roma, og det var ikke minst utrolig godt å slappe av etter alt arbeidet med bryllupsplanleggingen.

Til slutt vil jeg gratulere verdens-beste-Ruth som fikk en sønn i går. Lille Marcus veide 3690 gram og var 51 cm. Gleder meg masse til jeg skal til Bergen på september å hilse på den nye verdensborgeren!

Kjenner det er veldig godt at bryllupet er vel overdtått. Nå er det håp om at det blir tid til å være hjemme sammen med familien og ikke minst å begynne å dyrke hobbyen min igjen. Har vært noen travle uker/måneder, men nå er det endelig overstått.