mandag 26. januar 2009

Tilvenning

Da er helga over og jeg har jobbuke. Har vel egentlig hatt jobbuke i flere uker nå... Men de neste to ukene skal Jørgen jobbe 12-timers skift, så da skal jeg ikke ta på meg noe ekstra. Skal bli godt med litt fri og ikke minst litt mere tid sammen med barna. Har vært litt lite av begge deler i det siste.

Frihelga ble brukt til å være sammen med Jørgen. Har også sett lite til han i det siste, så det var deilig å ha barnefri å kun tenke på oss selv hele helga.
På lørdag ble til at Ingebrikt og Kristin kom til oss for å drikke litt vin. Noe som utartet seg (selvfølgelig...) til å bli et litt større lag. Men alt i alt hadde vi en trivelig kveld i godt selskap. Søndagen var også deretter... Jeg var i forbausende god form faktisk, mens Jørgen som vanlig var i helt forferdelig form. Ståle låg som vanlig over hos oss, og vi brukte søndags formiddag til å ligge på hver vår sofa å se tv som vanlig.

Før helga bestemte Jørgen og jeg oss for at vi skal venne Jonas til å sove på ryggen, og å sove i sin egen seng. Grudde meg skikkelg til jeg skulle legge han, siden han alltid gråter HØYT når han må ligge på ryggen. Men det gikk over all forventning!!! Jeg la han i ti-tiden, og han var stort sett rolig hele natten til han sto opp igjen i ti-tiden. Vi måtte selvfølgelig opp flere ganger i løpet av natten for å gi han smokken, men han roet seg igjen med en gang og sovnet. Det er skikkelig slitsomt at han ikke får til å holde smokken i munnen selv, håper det blir snart. Håper også det går like bra med tilvenningen i natt også.


Minstemann vokser så fort at jeg syns han forandrer seg for hver dag... Legger ut et bilde av han så dere kan se at han begynner å bli stor gutt nå!!




En skal tidlig krøkes... Jonas og Jørgen ser bilfilm på dataen.