fredag 12. desember 2008

En noe mislykket bakedag...

Den store bakedagen som skulle holdes i dag ble heller noe mislykket... Vi hadde satt oss som mål å bake kakemenn og pepperkaker. Resultatet ble en boks med brente pepperkaker... Jonas var veldig urolig på formiddagen, så vi rakk ikke å bake mer. Vi bestemte oss for å utsette kakemennene til neste fredag. Ingrid kom innom en tur da vi var i full gang med stekingen av pepperkakene. Kakene i seg selv var vellykket, kjøpdeig slår aldri feil. Det var da vi kom til stekingen det gikk galt. Siden Ingrid var her ble vi sittende i stua å snakke. Og siden vi ikke prater sammen hver dag har vi alltid mye å ta igjen når i treffes. Pepperkakene er et synlig bevis på det. Vi berget bare et brett av kakene...

Jeg ringte skolen i dag for å høre svaret på den muntlige eksamenen jeg hadde i går, og resultatet ble en 5èr. Må vel si meg fornøyd med den da! Siden resultatet på muntligen ble så bra gruer jeg meg litt på svaret fra de tre skriftlige...

Da skal resten av kvelden tilbringes på sofaen sammen med Jørgen. Vi er begge så opptatte for tiden at vi ikke har sett så mye til hverandre de siste ukene. Nå har vi i kveld og i morgen til klokken 16.45 på oss til å være sammen. Da drar jeg på jobb og er ikke ferdig før i 2-tiden, og Jørgen drar på jobb på søndags morgenen og blir vel værende der til utpå kvelden. derfor skal denne kvelden nytes sammen. Film og godteri tenker jeg:-)

torsdag 11. desember 2008

Ferdig med eksamenene!!!

Da er ENDELIG siste eksamen overstått. Jeg vet enda ikke resultatet fra verken den eller de andre, men sensoren sa at jeg stod med god margin. Jeg skal ringe skolen i morgen for å få resultatet fra den siste eksamenen, altså da den tverfaglige som viste seg å være både en praktisk og muntlig eksamen... Var kanskje ikke helt forberdt på det, men jeg gjorde da et tappert forsøk, og mener selv det gikk helt greit. Men jeg er spent på resultatet ja. Svaret på de andre eksamenene må jeg vente enda lengre på, men jeg tror jeg står på alle. Håper i alle fall det. Bøkene er uansett lakt bort på loftet, og jeg har ingen planer om å ta de frem igjen.

I morgen skal Sander og jeg ha bakedag. Gleder meg. Vi skal bake pepperkaker og kakemenn. Syns det er veldig koselig å bake til jul, også er jeg veldig glad i kakemenn. Sander mente vi må ha julemusikk til bakingen, for det hører med. Derfor har jeg fått som jobb å finne en jule cd, og jeg har egentlig ikke peiling på hvor i huset de cdène gjemmer seg... Må nok begynne å lete, det verste som fins er å se et skuffet barneansikt.

tirsdag 9. desember 2008

Ferdig opplært...?

Da er jeg ferdig med siste opplæringsvakta. På mandag skal jeg ha første selvstendige vakta, noe som kan bli veldig spennende. I løpet av de tre opplæringsvaktene har det blitt mye informasjon og mye nytt å sette seg inn i. Fay og jeg har notert så blekket har sprutet mens Sara og Bjørnar tålmodig har forklart oss ting. Nå har vi bare igjen å systematisere notatene våre. (Så klart det skal systematiseres, det er tross alt meg det er snakk om da...) Så Fay og jeg avtalte å lage en felles resepsjons-bibel med alle prosedyerne i. Vi skal møtes på torsdag og skrive bibelen vår. Er vi ikke lure? :-)

Nå har jeg fri helt til mandag, har kun en eksamen på torsdag, så nå skal det slappes av. Godt å slippe å tenke på lesing. Fay skal ha eksamen i morgen, så lykke til tæsa mi!

søndag 7. desember 2008

Plutselig arbeidshelg...

Da er helga snart over, og den harfor det meste blitt tilbrakt på hotellet... Ikke helt etter planen, men helt greit i grunn. På lørdag skulle jeg være med å servere på julebordet, så jeg begynte på jobb klokken 5. Det var litt skummelt i begynnelsen, men takket være et supert system Beret tipset meg om gikk det over all forventning. Og så var det sååå trivelige arbeids kollegaer på jobb:-) Alle var veldig tålmodige når jeg maste og spurte om ting. Trodde jeg kom til å bli ferdig i 11-tiden på kvelden, men ble værende der til nesten halv 4. Etter serveringen kom Sara på at jeg like gjerne kunne være der å lære meg å stå i baren også. Så da ble jeg altså da værende der hele kvelden. Det var veldig morsomt å stå i bar igjen da, men jeg kommer nok ikke til å gjøre det så alt for ofte. Føler jeg har jobbet nok i bar egentlig..

I dag har jeg også vært på jobb og servert på familie julebord. Så helga har stort sett gått med til å jobbe. Var hjemme sammen med guttene på fredags kvelden, og på lørdag formiddag. Har lenge stresset med å få tatt et bra bilde av alle guttene sammen, men det har ikke vært så lett. Men i helga fikk jeg det endelig til, så da er det håp om at det blir julegave til besteforeldrene likevell.



Og endelig ble det et bilde av Jonas der han verken skriker eller lukker øynene. Det nye super kameraet gjorde virkelig susen!