torsdag 9. juli 2009

Gatebiltreff på Våler

Fantastisk nok har jeg lang-helg igjen!! (bank i bordet og alle andre overtroiske ting!!!) Denne helga skal vi (Jørgen og jeg) tilbringe på Våler på Gatebiltreff. Vi reiser nedover i dag, så i de tre neste dagene er det duket for laaaange dager på Vålerbanen. Håper været blir bedre enn det er meldt, om ikke kommer det til å bli en regnfull helg... Men vi er vant med dårlig vær når vi er der, så vi klarer oss vel denne gangen og.

Gleder meg masse til sosialt samvær sammen med masse trivelige folk hele helga!!

mandag 6. juli 2009

Weekendtur til Hunderfossen

I helga har vi altså da vært på ferietur til Lillehammer og Hunderfossen. Alle barna var med, så det var en livlig tur, men som gikk over all forventning på den positive måten.
Vi startet hjemmefra på fredagskvelden og var fremme på campingplassen i halv 12 tida. På bilturen var det kun Jonas som sov, så de to andre var rimelig slappe når vi kom frem. Til tross for at de var skikkelig oppspillet før besøket i Hunderfossen sovnet de rimelig fort. Det var verre med Jonas, han var skikkelig i hundre og herjet lenge før han sovnet. Han lærte seg også å dra seg fremmover tidligere på dagen, og dette måtte prøves igjen og igjen.

På lørdag var vi på Hunderfossen hele dagen. Guttene storkoste seg hele tiden. De to eldste kjørte biler og lastebil, gravde etter gull, badet og var inne i trollet og såg.
Jonas såg ut til å ha det bra han også. Han er veldig nysjerrig av seg, og der var det masse å se på for han. Og ikke minst, så hadde vi strålende sol hele dagen!

På søndag kjørte vi hjem igjen. Alle barna var slite etter helga, så det var rolig i baksetet stort sett hele tien. Sander ble dårlig på lørdagskvelden og var skikkelig slapp og redusert hele søndagen.

Alt i alt har vi hatt en kjempe trivelig tur!

Verdens beste gutter!!!



Stas å ligge i samme seng


Jonas har også lært seg å sitte selv


Sander og Oliver sammen med stor-trollet (guttenen nede til venstre)


Sander kjører lastebil


Oliver kjører latstebil


Sander og Oliver graver etter gull






Jonas prøver hjelmen til sorebror


Dombås-trollet