fredag 27. mars 2009

Jakten på en ny hobby

De som kjenner meg vet at den eneste hobbyen jeg har er å se tv. En hobby som jeg frem til sist uke var meget fornøyd med, helt til Bergsvein fikk vite om den..
Sist uke jobbet jeg andrevakt både mandag og tirsdag, noe som selvfølgelig gikk ut over hobbyen min. Og siden jeg er en ivrig fan av Paradise Hotel fikk jeg et lite sammenbrudd rundt ni-tiden mandag kveld da jeg innså at jeg kom til å gå glipp av kveldens episode. I samme rom var tilfeldigvis Bergsvein, og fikk med seg utbruddet mitt. Han ble litt sjokkert over at jeg kunne reagere slik bare på grunn av at jeg gikk glipp av en episode med paradise (som han foresten mener er håpløs underholdning). Senere på kvelden hadde han enda ikke glemt at jeg er tv-slave og ivrig fan av Paradise. Han tok det opp flere ganger, han fåreslo også andre hobbyer jeg heller kunne drive med... "Tenkje på de at ho Øyunn e tv-slave, de truidd e ikje om ho..." hørte jeg en gang jeg kom inn på personalrommet... Dette var sakt som en spøk i følge han selv, men jeg tar det til meg og er nå offisielt på jakt etter en ny hobby. Ble faktisk så revet med her om dagen at jeg spurte Rune om han ikke kunne lære meg å spille gitar, men angret meg litt i det jeg spurte. Jeg er seriøst i tenkeboksen nå, men inntil jeg finner meg en ny hobby er tv-titting fortsatt hobbyen min. Jeg kan da ikke være foruten hobby mens jeg er på utkikk etter en ny.
Alle forslag om en ny hobby mottas med et stort TAKK!

Til slutt må jeg bare kommentere siste ukas hendelser på Pardise. At Mads røk ut på onsdag var en skikkelig stor skuff. Han var jo favoritten min:-( Håper de har en plan om at han skal komme tilbake igjen, noe jeg egentlig regner med. Han var jo sååå nær å ha norskenes første Paradise-sex. At Nanna måtte ut på torsdag gjorde meg engentlig ikke noe, selv om jeg ikke har helt sansen for Noor.
Håper de nye folkene på hotellet skaper litt mer liv enn det vi har fått sett til nå. Har stor tro på at Negar Khan kan skape litt latter blant publikum i alle fall. Hun virker ikke akkurat som den skarpeste kviven i skuffen...

Og ja, inntil videre har jeg store planer om å fortsette å dyrke hobbyen min i påvente om at en ny interessang hobby skal dukke opp.

mandag 23. mars 2009

Uten internett...

Ja, da har vi flyttet og er for tiden uten internett. Helt pyton spør du meg. (å være uten internett ja). Er det mulig å bli så avhengig av noe? Tydelig vis... Nettet blir koblet om den 26 mars, så da er vi back in buisness igjen.

Vi har i alle fall fått med oss mesteparten av varene våre oppover nå, og det begynner faktisk å bli en viss orden. (om vi ser bort i fra to soverom som blir brukt til å stable masse rot, og de rommene som fortatt ikke er ferdig oppusset).
Så TAKK til den FLINKE gjengen som var med og hjalp oss. Kristoffer stilte villig med lastebil, så det ble med et lass. Ståle, Per Ivar, Anders, Silje, Aasbø, Ingebrigt og Kenneth hjalp oss å bære til og fra bilen. Supert!!!

I helga hadde vi selskap for alle som har vært med å hjelpe oss + noen ekstra. Var kjempe gøy og masse liv. Stort sett alle guttene badet i boblebadekaret, og bade såg ut deretter også... Men det var utrolig morsomt da:-)

Denne uka har jeg jobb-uke, og dermed internett tilgang!!! Så nå tar jeg igjen litt tapt internett tid, mens Jørgen sitter hjemme og er veldig misunnelig:-)

I morgen skal vi på St.Olavs med Jonas som skal til astma-utredning. Håper lillegutten ikke har astma, men tror egentlig at han har det. Han får i alle fall til utredning nå da, og blir medisinert om han har det. Tror det blir en tur innom IKEA også. Mangler litt diverse til huset, men kjenner jeg gruer meg til å ha med to unger dit... Så lykke til til både Jonas, Jørgen og meg i morgen:-)