søndag 20. juli 2008

Venner og klesvasking

I hega har jeg vært alene hjemme. Sander er dratt til pappaen sin og Jørgen har vært på biltreff i Mo i rana. Helga har gått med til å vaske stooore mengder klær og til å ha kvalitetstid sammen med vennene mine.
Aner ikke hvor mange klesmaskiner jeg har vasket denne helga, men det er iallefall over TI! Har vasket opp alle de minste babyklærne, sengetøy, dyner og diverse annet utstyr. Siden det tydeligvis er dårlig kvalitet på meg og ikke egner meg til å gå gravid, fant vi ut at det sikkert er lurt å ordne det mest nødvendige til junior kommer. En kan jo aldri vite hva som skjer fremover... (Og Jørgen var ikke så veldig gira da jeg sa at han må vaske opp alt om jeg blir innlakt på sykehus..) Men nå er alt iallefall ferdig vasket. Jeg har til og med montert kommoden til å ha baby-klærne i.

Ellers har jeg hatt masse kvalitetstid sammen med vennene mine!! På fredag var Fay og jeg på kino og såg Sex and the city, en knallbra film! Etterpå dro vi på kina restauranten og spiste. Ble sittende i mange timer og bare skravle. Siden vi begge er gravide ble det en del gravid-prat. En skikkelig gravid-kveld! Koselig var det iallefall.
På lørdag formiddag møtte jeg Ruth. Siden hun har funnet det for godt å flytte til Bergen og vi ikke treffes så ofte lengre ble det ikke noe mindre skravling med henne. Skravla gikk jevnt i mange timer før jeg dro hjem for en ny vaskeøkt.
På kvelden dro jeg til Silje. Vi lagde oss lasagne og skravla (selvfølgelig). Koselig med jentekveld!

Nå er det bare å vente på at Jørgen skal komme hjem igjen. Gleder meg til han kommer, og på fri-uka vi skal ha sammen nå! Løøøøv<3