onsdag 29. juli 2009

Ready to takeoff

Da nærmer det seg avreise til Tigerstaden og Madonna-konsert!!




Sitter på jobb og kjenner reisefeberen (og Madonnafeberen) stige. Fay og jeg tar nattoget nedover i natt, så straks jeg er ferdig på jobb kjører vi til Berkåk. Det er meldt ufattelig store mengder nedbør til i morgen som altså da er konsertdagen. Fay har sjekket opp at det er mulig å få kjøpt seg en gjennomsiktig regnjakke-sak. Selv vurderer jeg sterkt regnbukse selvfølgelig. Vi får se ann morgendagen, men regnbukse er pakket.

Regn eller ikke, en skal ikke se bort i fra at det blir en utepils på Karl Johan likevell. Kan jo bare ha på regnbuksa... Da Fay og jeg begynte å planlegge denne turen for ca et halvt år siden, var det sol, varme og utepils med i planene. Siden sola tydligvis har tenkt å svikte oss, må vi bare prøve å gjøre det beste ut av det og improvisere litt der planen slår feil. "Vi ska ha de gøyitt læll vi".

Har lest de delte meningene om konserten i dag, og har bestemt meg for at dette blir tidenes konsert med verdens beste Fay! Men, jeg syns det er litt domt at det ikke er flere av de gode gammle sangene som er med på spillelisten.

Gleder meg kjempe masse!