torsdag 2. april 2009

Snart påske

Påska nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg på to ganger TRE (!!!) dager fri. Har fri søndag, mandag og tisdag og påskeaften, første og andre påskedag. Jeg har bestillt godvær og Ruth kommer hjem fra Bergen, så dette blir bra! Søkenene mine kommer også hjem og tante i Danmark kommer med familien, så det blir nok en sosial påske. Koselig!!

Ellers er jeg og Jonas blitt skikkelig forkjøla. Vi har begge nummer 11 under nesen, øynene renner og hodet verker. (I alle fall mitt). Har store planer om å bli frisk til i morgen, men det ser heller dårlig ut... Håper i alle fall 11-tallet er borte til lørdag da jeg skal på servering.

Uansett, god bedring til Jonas og meg, og god påske til alle dere andre!!!

mandag 30. mars 2009

Online

Da har vi endelig fått internett på Høgmoen. Rart at det skal ta flere uker for telenor å koble over linja... Men nå er vi i alle fall online igjen.

Helga har gått med til å rydde litt rundt huset etter flyttinga. Var en del ting vi var så "heldige" å bli med når vi kjøpte huset, pluss et lass med pappkasser fra flyttingen som lå utenfor huset. Jørgen har kjørt flere traktorlass og nå er det endelig ryddig rundt huset igjen. Ble straks litt koseligere ja! Jeg har også rukket å vært på jobb i helga også. Var på jobb lørdag kveld og søndag formiddag. Det ble litt sent på lørdagskvelden før jeg kom meg hjem og i seg pluss at klokka skulle stilles en time frem den natta, så det ble litt knappt med søvnen før neste vakt begynte. Etter jobb på søndag dro Silje, Jonas og jeg å såg handballkamp i idrettshallen. Når vi kom hjem derifra var jeg helt skutt. Jeg sovna på sofaen i 7-tiden og sto ikke opp igjen før halv 9 i dag... Sliten ja...

Er en stund siden jeg har oppdatert på bildefronten, så her kommer noen nye bilder av den yngre garde.

Sander og Oliver tester boblebadekaret
Begge hadde badebukse på seg, og da de hoppet opp i karet sa Sander: "De e nå mæsta så å værra på svømming ta her".




Jonas fortsetter å vokse, og har blitt sååå stor nå.