torsdag 25. desember 2008

Dåp




Da er dåpsdagen til Jonas gutten vår snart over. Vi har hatt en kjempe fin dag i godt selskap. Vi var først i Øye kirke hvor Jonas ble døpt, etterpå dro vi til Kongsgården for middag, kaffe og kaker. Jonas var helt eksemplarisk i kirka, og var rolig hele tiden. Det var også storebrødrene Sander og Oliver også. Flinke gutter!

På Røv ble det mere fart, bestefar Olav hadde en julegave til Sander og Oliver. En bilbane! Guttene var opptatt med bilbanen stort sett hele selskapet, så det var roligere enn forventet da også. De to minste, Jonas og Nicolai sov det meste av tiden. Så gooo atte<3

Jonas fikk mange fine gaver og er veldig heldig som har så mange og kjekke faddere!!
Tusen takk for alle gavene Jonas fikk til dåpen!

Legger ved noen bilder fra den store dagen. Blogspot har tydeligvis bestemt seg for å ikke like meg lengre, så jeg får ikke til å flytte på bildene. Derfor kommer det en remse med bilder først og teksten til slutt. Men bildene taler vel for seg selv og trenger kanskje ikke å kommenteres...

Da skal Jørgen, Jonas og jeg slappe av på sofaen. NÅ tar vi juleferie. Resten av julen skal vi bare slappe av og spise middeg hjemme hos andre!! JULEFERIE!

Juleaften


Da er julekvelden snart omme, og vi er endelig kommet oss hjem etter to familieselskaper. Vi startet dagen på Nordvik og avsluttet på Røv. Veldig koselig å kunne delta på begge plassene. Sander har vært helt i 100 hele dagen, mens Jonas har vært litt slapp og grinete. Han er fortsatt forkjøla og har litt feber. Håper han snart blir bedre.

På Nordvik var det tradisjonell julefeiring med lammelår og matøl. Jørgen og jeg liker ikke lammelår så vi spiste bacon... Men det var koselig likevel.


Og som vanlig når alle søskenene mine er samlet var det full fart fra vi kom til vi dro. Sander, Tarjei og Thor Espen herjer konstant når de er i samme rom, så en kan bli litt sliten av å være sammen med de over lengre tid.

En helt normal situasjon når disse tre er i samme hus...



Det var derfor veldig godt å sette seg i bilden å kjøre til Røv. Sander ladet batteriet på kjøreturen oppover og fortsatte dermed der han slapp. Han var helt i 100 hele tiden, og lekte og herjet med alle. Han holdt det gående helt til vi dro hjem i 11 tiden. Da sovnet han i bilen..

Det er ikke så ofte onkel Thor Espen er hjemme, så når han først tar turen innom er han okkupert hele tiden.

Og jammen meg kom ikke nissen til Nordvik også. Han var mistenkelig lik onkel Thor Espen, men han var da på do...


Så gikk turen til Røv hvor besfeforeldre og oldemødre ventet på oss.



Til slutt vil jeg igjen si God jul til alle mine venner!

Og så vil jeg gratulere min gode venninne Fay som skal gifte seg med sin kjære Roy!!! Gleder meg kjempe masse:-)

Da blir det dåp i morgen!

tirsdag 23. desember 2008

Første julefeiringa er overstått

Da begynner vi endelig å dra oss til etter noen dager med influensa. Jonas og Sander er fortsatt snørrete, men de er i god form. Det hører vel til årstida å være forkjøla...

På søndag hadde vi julefeiring sammen med barna. Siden Oliver ikke skal være hos oss på juleaften tok vi en liten julekveld på forskudd så vi fikk feire sammen alle sammen. Vi koste oss med kalkun og masse julekaker. Nissen kom innom også innom. Det var nok fordi Sander og Oliver satte ut julebrød og melk til han:-) Barna åpnet gaver og koste seg masse. det ble MYE ny lego på de to guttene, noe Jørgen og jeg ikke er like begeistret over, for det er vi som må bygge opp alt... De fikk politistasjon, brannstasjon og oljeplattform i lego, så vi har å gjøre på i romjula.


To spente gutter som venter på å få åpne pakkene!!





Da er altså den første julefeiringen over, da gjenstår juleaften med to selskap. Vi skal først til Nordvik på julefeiring og etterpå til Røv. Travle mennesker! Men det er koselig å få feire sammen med alle da:-)

Setter inn et bilde av Jonas. Syns lillegutten min plutselig har blitt så stor... Her prøvesmaker han grøt for første gang. Han syns nok det er mye bedre med melk, for han spyttet mesteparten ut igjen.



God jul alle sammen!