fredag 10. april 2009

Snart andre del av påskeferien!

I kveld er siste vakta før jeg tar fatt på andre del av påskeferien. Da har jeg fri helt til onsdag, og dagene skal brukes til å slappe av sammen med barna. Har planlakt et tur ut i morgen siden det er Jon Schau (aner ikke hvordan det skrives...) og påskeaften! Har ikke helt kartlakt bevgelsene for kvelden, det eneste jeg vet er at jeg skal ut sammen med Ingrid.
På tirsdag har jeg egentlig planlakt en tur til IKEA for å handle divere ting til huset, men er ikke sikker på om jeg orker... (Hvor kommer avslappingen sammen med barna inn???)

Uansett, i kveld er siste vakta mi før del to av påskeferien begynner, så GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!!!

onsdag 8. april 2009

Påske

Da er snart påskeferien over for min del. Nå skal jeg jobbe tre kvelder/netter, så tar jeg en kort påskeferie igjen fra lørdag til mandag. Slik er det å jobbe i utelivs-bransjen... Men jeg syns det er gøy å jobbe når det er masse mennesker ute jeg da.

Fridagene har gått med til å pusse opp huset. Vi er nå endelig ferdig med soverommet vårt, og flyttet inn der på mandag. Gått å endelig få klærne inn i klesskap!!! Vi har også ordnet gjesterom til Thor Espen kommer hjem i påsken. Huset på Nordvik er invadert av en gjeng dansker, så Thor Espen må sove hos oss de to første nettene han er hjemme. Sander gleder i alle fall masse til han kommer.

Påskeværet har vært bedre enn forventet, og jeg håper det fortsetter selv om jeg skal jobbe. Har jo faktisk fri om dagen da... Men om skiene blir tatt i bruk er vel heller tvilsomt. Jonas er forkjølet, så det har blitt lite utetid.

Ellers så har Ruth tatt turen hjem fra Bergen. Det er alltid like trivelig å treffe henne igjen, det skjer bare så alt for skjelden... Det var ekstra gøy å treffe henne denne gangen å se den søte magen hennes hvor lille Marcus ligger trygt. Gleder meg masse til å treffe den nye verdensborgeren på august. Spørs om det blir en tur nedover på høsten ja.