lørdag 24. januar 2009

Barnefri!!

I helga har vi helt barnefri og kun oss selv å tenke på. Sander er hos faren sin og Jonas skal være på Ranes hele helga. Typisk at vi ikke blir å gjøre noe hele helga fordi vi skal nyte det å slappe av... Det bruker i alle fall å bli slik.

I går kjøpte vi oss kinamat og leide oss film. Filmen måtte vi utsette å se til i dag fordi vi ble så trøtte.. (La oss 23.00). Dette er veldig typisk oss da, når vi endelig har barnefri så bruker vi tiden til å sove og slappe av på sofaen. Vi blir for det oftest ikke å dra noen steder. Men det er koselig å bare slappe av sammen hjemme også da.

Vi har ingen planer for kvelden, men regner med den kommer til å bli tilbrakt hjemme. Vi hadde egentlig litt lyst ut i kveld, men det da går alene-hjemme helga så mye fortere, at vi føler vi ikke har råd til det. Vi får se hva det blir til. Det er i alle fall veldig deilig å være alene hjemme og bare være kjærester for en hel helg<3

torsdag 22. januar 2009

Huskjøp og to millioner i gjeld...

Da har vi kjøpt oss hus!!!
Så til våren blir jeg "øverbøgding". Vet ikke helt når vi skal ta over huset, men regner med det blir om et par måneder. Vi skal bruker noen uker på å male litt før vi tar med oss flyttelasset oppover. Er i grunnen veldig godt å tenke på å slippe å bygge hus, nå kan vi bare flytte rett inn. Og da kommer vi oss inn i det nye huset før Sander begynner skolen og Jonas i barnehagen. Planen var egentlig å pandle oppover med de mens vi bygde oss hus. Er virkelig glad vi kjøpte i stedet. Så nå er vi stolte eiere av et stort hus og nesten TO MILLIONER (!!!) i gjeld...

Ellers så går dagene med til jobbing. Er fortsatt en del sykdom på hotellet så det blir litt ekstra vakter på meg. Men i helga SKAL jeg ha FRI!!!! Jonas skal til bestemor Kristin og Geir hele helgen, så vi skal ha barnefri!!! Dette er den planlakte Oslo-helga til Jørgen og meg, som vi skal tilbringe hjemme siden det blir nok farting rundt om på oss. Så til helga skal vi kose oss sammen, spise god mat og late oss. Kanskje det blir en liten fest også, det er i alle fall lenge siden sist... Får høre meg litt rundt om noen har lyst til å joine:-)

Neste uke har jeg jobbuke + at vi skal på sykehuset med Sander på tirsdag. Håper han får lakt inn nye dren snart så han begynner å høre normalt igjen. Det er forferdelig slitsomt for både han og oss i rundt han at han ikke hører. Men de ordner vel opp på sykehuset tenker jeg.

Da er det straks tid for å dra på jobb igjen.

mandag 19. januar 2009

Dåp og ny sykehustur

På søndag var det dåp for Nicolai og jeg var stolt fadder!!! Vi var først i Rindal kirke og etterpå var vi i Torshall. Fay hadde ordnet det skikkelig koselig og pappaen til Fay hadde laget masse delilig mat. Hele dagen koste vi oss i godt selskap.



Dåpsbarnet Nicolai


Familien Bolme. (beklager bildet Roy...)


I dag hadde jeg egentlig tatt på meg en andrevakt, men ble vekket av Jørgen halv 11. Han måtte på sykehuset med øyet sitt, og trengte noen til å kjøre seg. Han var hos legen først, men etter å ha gjort et andre forsøk på å få ut sponet gav han opp og sendte han videre til Molde. Øyenlegen brukte 5 minutter på å få fjernet sponet. Etterpå var det helt forferdelig vondt og han ble "blind" igjen.. Han må ha en stor lapp på det ene øyet, og smerten smitter over på det andre, så det beste er å holde begge øynene igjen. Ergo, han er "blind".
Legen på syjehuset sa at det nok kommer til å bli et krater inne på pupillen som kan fortsette å irritere øyet.. Men han trodde ikke synet kom til å bli skadet. Håper han blir helt bra igjen. Og fra nå av SKAL det brukes fullt verneutstyr når det sveises.

De to andre guttene er i alle fall friske da! (Bank i bordet) Får håpe de holder seg friske fremover også. Er veldig sliten av all sykehus fartinga. Men selv om guttene er friske blir det noen sykehusturer på oss likevell. Sander skal på sykehuset neste tirsdag, og Jonas på februar og mars. Og slik vil det vel fortsette fremover... De passer godt på oss!