fredag 24. oktober 2008

Dagene går...

Tiden går så alt for fort... Det har alt gått over en uke siden vi kom "flyttende" hjem fra sykehuset. Vi har ikke helt kommet oss inn i rutinene hjemme enda, men det blir vel litt etter hvert. Det som er mest uvant er at alt tar så mye lengre tid nå når vi har en liten en i huset. Derfor går tiden så alt for fort. Jeg har ikke gjort noe fornuftig i tiden etter at vi kom hjem. Jeg har bare slappet av sammen med Jonas om dagene. Det er vel kanskje det mammapermisjonen skal brukes til også...? Vi koser oss i alle fall masse. Sander har også vært hjemme sammen med oss i to dager. Storebror-fridag som han selv kaller det.

I løpet av uken som har gått har vi vært på helsestasjonen og veid og målt Jonas. Han vokser godt og veier nå 2550 gram og måler 45,5 cm.
Vi har også vært på sykehuset med han. Han har blitt fulgt opp av en øyelege hele tiden på sykehuset, og skulle bli det frem til termin. Derfor ble det sykehustur allerede en uke etter vi kom hjem. Øynene ser bra ut, så vi slipper flere kontroller før han er et år. Da ser de om han har sysskader som følge av å bli født så for tidlig.

Jonas er blitt litt forvent på sykehuset der de var veldig opptatt av kenguru. (At barna skulle ligge på brystkassen til foreldrene fra de var nyfødte). Jeg mistenker at han er blitt litt "miljøskadet" av sykehus oppholdet, for han nekter å ligge i sengen sin selv om natta. Han sover kun når han får ligge på brystet mitt eller Jørgen. Derfor har det vært noen søvnløse netter nå i begynnelsen... Det kommer nok til å gå seg til etter hvert, men det hjelper ikke på at Jonas har en pappa som er på siden hans og syns det bare er kos at han ligger i senga vår.


Sander og Jonas i kenguru.



Til slutt vil jeg gratulere Eivor og Silje som begge kjørte opp på bil i dag!!! GRATULERER KJEMPE MASSE! Endelig!!!!!