lørdag 18. april 2009

80-talls party!!!

For en kveld!!!

Det er jammen meg lenge siden jeg har ledd så mye. Alle hadde kledd seg ut, og det påvirket tydelig oppførselen til samtlige. Det har kanskje noe med at nesten alle gikk i trenings-antrekk a`la Jane Fonda. Fay var i alle fall i slaget, og som hun selv sa "de e nåkka me denne stæmninga". Så Fay gikk faktisk ikke i det hele tatt i løpet av kvelden, hun danset! Så fra nå av går hun bare under navnet "Duracellkaninen". En super kveld sammen med masse supre folk!
Nok om gårsdagens hendelser. "What happens at Vårsøg hotell, stays at Vårsøg hotell..." tror jeg vi sier.

Her er gårdagens outfit


Lise og meg


Og Fay


Til slutt må jeg bare nevne rompa til Knut, noen ganger skulle man kanskje ønske at 80-tallet ble in igjen. I alle fall når det gjelder jeansen til guttene, for sånne romper i jeansen ser man sjelden nå til dags.

torsdag 16. april 2009

Tiden flyr

Lenge siden sist (igjen)!

Dagene bare flyr av gårde for tiden. Påska er over og hverdagen i full gang igjen. I dag har jeg vært i Kristiansund på salg og service kurs, et kurs som var veldig interessant. Foreleseren var helt knall, så tiden gikk utrolig fort og vi læste masse nye triks. Det ble også tid til en kjapp tur innom både Amfi og Futura (takk for langt tålmod Knut) for å handle siste stæsjet til 80-talls festen i morgen. Vi skal ha personalfest på hotellet i morgen, og temaet er 80-tallet. Gleder meg masse til å se de forskjellige antrekkene. Og det er sant de de sier, at det er de som jobber i utelivsbransjen som har de villeset personalfestene!!

Ellers så er minstemann i huset fortsatt litt redusert med hoste, snørr og slim. Han har vært forkjøla i over to uker nå, så i går var vi hos legen. Der fikk han utskrevet hostesaft og beskjed om å ta mer astmamedisin. Håper lillgutt snart blir bedre igjen. Og apropo at tiden flyr av gårde, Jonas har rukket å bli 8 måneder allerede!!!

Satser på en liten oppdatering igjen i løpet av helga, med bilder fra morgendagens outfit.