mandag 28. september 2009

Ikke en gang lenger ukeblogger...

men heller månedsblogger...

Kanskje det er fordi det ikke skjer så mye rundt meg?
Dagene går sin vante gang med jobb, barn og hus. Kjedelig og A4..
Uansett, en kort oppdatering igjen.

Jonas har ørebetennelse igjen, noe som er helt pyton både for han og for oss som foreldre. Han er nå på en ny runde med pencillin, og er langt i fra i form om dagene.
Han har også vært til 4 undersøkelser på sykehuset.
1. Hjertet - det er mer eller minndre det samme som før, en liten ductus. De kommer ikke til å operere, men han kommer til å bli fulgt opp så lenge han vokser. Med andre ord, nesten helt bra.
2. Vannbrokket - det har forbedret seg. Det er ikke helt borte, men så lite at de ikke trenger å operere det. Men blir det verre må de gjøre noe.
3. Astma og-allergi kontroll - satmaen er verre så han fikk nye medisiner og streng beskjed til foreldrene om at de skal tas så det ikke blir enda verre, og ny time om 3-5 måneder.
Når det gjelder allergi kunne de ikke ta prøver av han siden han er syk, så det blir gjort når han blir frisk igjen. Tror egentlig ikke han har noen allergier, men siden han har astma er han veldig utsatt til å kunne få det serfor må det følges opp.
4. Øyelege - han er litt langsynt, men legen mente han ikke trenger briller nå. Har skal også her bli fulgt opp videre.

Så som dere sikkert skjønner har det vært noen Trondheimsturer...
Det positive med disse turene er at jeg da får en gylden anledning til å dra på IKEA!! Har vært der to ganger på en uke, så nå tror jeg handlelisten er komplett for en stund.

Tidligere i september var Jonas og jeg i Bergen på besøk hos Ruth og familien. Storstas å være på babybesøk:-) Jonas var også helt i hundre over lille Marcus, og gikk rundt og sa "bæijj".
Vi hadde faktisk fint vær alle dagene, så det ble mye trilling, masse handling og ikke minst masse skravling. KJEMPEKOSELIG!!
Siden Sander har begynnt på skolen kunne ikke han bli med oss, noe han var litt lei seg for. Men jeg tror han og Jørgen har kost seg godt hjemme, og så hjalp det litt når Jonas og jeg kjøpte med pistol og krutt til han:-)

Oppussinga i huset fortsetter i det skjulte, Jonas har fått eget rom, kjellerstua er snart HELT ferdig og nå er det badet oppe som er i ilden. Jørgen er fortsatt ikke inkludert i planene mine, men bruker som regel å være enig i at "det ble mye finere". (selv om han selvsakt mener det ikke var nødvendig). Men så lenge han slipper å delta bryr han seg ikke så mye. Neste oppussingsprosjekt er soverommet til Oliver, og etter det er det gjesterommet som skal i ilden. Så vi har da nok å gjøre på i huset også.

Og sist, men ikke minst så har den nye sofaen min endelig kommet i hus! Det tok faktisk 2,5 måneder fra jeg bestilte den.. Men det var verdt ventinga, for vi er kjempe fornøyde med den. Både fin og god å sitte i.

Det var "høydepunktene" fra de siste tre ukene:-)