torsdag 12. mars 2009

Begynner å ta form

Etter maaaange timer på Høgmo`n begynner det å bli ganske så bra. Vi er så og si ferdig med andre etasje nå. Mangler bare noen lister og litt justerineger på varmepumpa som Knut er så snill og monterer for oss. I første etasje er det en del å gjøre enda, men Jørgen er veldig utolmodig etter å komme inn så det kan hende vi flytter inn til uka. Vi har igjen å pusse opp tre soverom og å male litt i gangen. Pappa har hjulpet oss masse med oppussingen, men nå er han i full gang med eget byggeprosjekt på Nordvik, så det kan ta litt tid før vi blir ferdige. Men siden det er fem soverom er det nok plass til oss likevell, derfor blir vi nok å flytte snart.

I går var Sander og jeg på Mo-skolen og skrev han inn. Han syns det var veldig spennende å se skolen han skal begynne på og ikke minst å treffe de han skal gå i klasse med. Han skal fytte over til Mo barnehage fra 1. april, og gleder seg masse til å bli bedre kjent med de andre barna.

Ellers så har vi vært på helsestasjonen med minstemann denne uken og fått bekreftet han han legger godt på seg. han veier nå 6350 gram og måler 63 cm. Stooor gutt!!!
En kilo eller to til nå så er han prikk lik pappa`n sin da han var på den alderen. Oldemor Magnhild hadde tatt frem et gammelt fotoalbum en kveld vi kom til Røv, og der fikk vi se en liten en som var prikk lik Jonas, bare litt rundere. Jørgen var selvfølgelig KJEMPE stolt!

mandag 9. mars 2009

Premiære på Paradise hotel

Og jeg var selvfølgelig oppmøtt i sofaen med store forventninger til kveldens episode. Og ikke helt uventet ble det en flott opplevelse. Deltakerne virker halvgale og livete, og jeg gleder meg allerede til morgendagens episode. For de som ikke har fått det med seg var Jørgen og jeg veldig ivrige seere når den danske versonen av Paradise hotel gikk i sommer. Håper virkelig den norske versonen blir like bra og like vill. Har også selvfølgelig en favoritt allerede, og kanskje ikke helt uventet er det Mads. Jeg likte han egentlig ikke etter å ha sett han i charterfeber, men han kommer nok til å lage masse fyll og fanterier derfor håper jeg han blir lengst mulig. Men, uansett, jeg kommer til å sitte klisteret til skjermen under hver sending.




Sykemeldt...

Jepp, da er jeg sykemeldt på grunn av ryggen. Har trolig en muskelknute som bare spiser på seg. Er sykemeldt fra resepsjonsarbeid fordi jeg må være i ro der. Det beste er faktisk å være i bevegelse hele tiden. Typisk meg å være motsatt av alle andre.. Det er vel mest vanlig å bli sykemeldt med beskjed om å holde seg i ro... Jeg skal også gå til fysioterapaut, håper bare det blir en ledig time til meg ganske fort.

Snakket med Sara på hotellet og sa hun gjerne måtte flytte meg på servering, for da kan jeg være i bevegelse. Om hun ikke får det til blir det "fri" hele uka. Kjenner jeg begynner å bli rastløs allerede, men Jørgen orker ikke leke sammen med meg og Jonas sover. Vi skal snart på Høgmo`n en tur, og der er det i alle fall masse å gjøre.