torsdag 18. desember 2008

Syk

Det måtte bare bli min tur også... Har hørt om veldig mange som har hatt influensa den siste tiden, men siden jeg ikke bruker å bli syk har jeg ikke tengt at jeg skulle bli det heller. Der tok jeg skammelig feil... Våknet på onsdagsmorgenen og var forferdelig syk. Har vondt alle steder, håret, tennene, ørene og i alle bein. Er så ille at jeg er i tvil om jeg kommer til å overleve. Har ikke hatt influensa siden Kong Olav døde for nesten 20 år siden...

Og ikke nok med at jeg er syk, Jørgen dro på jobb i går, så jeg ble alene med Jonas fra 06.00-20.00... Helt sinnsykt pyton. Jeg var helt i koma i hele går og lå bare på sofaen og sov. Jeg kun våken når Jonas skulle ha mat. Så for de som har ringt meg eller skrevet meldig har dere ikke fått svar fordi jeg har vært i koma.

I dag har Jonas vært hos Kristin og han drar på ettermiddagen til Nordvik for å være der til i morgen. Det blir litt bedre av at jeg kun har meg selv å tenke på nå, så jeg blir fortest mulig frisk. Jeg har arbeidshelg til helga, men er ikke helt overbevist om at jeg blir frisk til da.. Jørgen kom hjem fra jobb i 1-tiden i dag, han er blitt syk han også... Jammen meg godt vi har familie rundt oss som stiller opp!

søndag 14. desember 2008

Ny arbeidshelg

Da er helga snart over, og jeg har også denne helga tilbrakt mye av tiden min på hotellet. Stakkar Lise ligger hjemme og er syk, så i helga har jeg vært litt Lise. Men det er morsomt på jobb da:-) Var masse folk på julebord i helga, så det var fult hus, og det liker vi! Til uka har jeg arbeidsuke, så jeg har fri kun torsdag og fredag, men når jeg går av vakt på søndag er det juleferie! Det gleder jeg meg til, selv om det kanskje blir en barvakt eller to i romjula. Fay og jeg har også en plan om å ta oss en kveld på byen. Noe som kan bli en opplevelse blandet av skrekk og mye latter. Det er 11 måneder siden Fay sist drakk alkohol, så det kan bli spennende. Selv har jeg vært ute en gang siden februar. Men siden svangerskapene mine bare er to tredjedeler av det andre sine er kan det vel ikke sammenlignes... Jeg gleder meg i alle fall!

Til slutt må jeg bare si at jeg har verdens beste arbeidskollegaer! Alle sammen er så snille og trivelige. Dere har tatt så godt i mot meg som er ny og ulært. Tålmodet deres er virkelig beundringsverdig! (Jørgen mistenker alle for å gå på lykkepillen siden dere er så blide og trivelige hele tiden). Jeg har ikke en gang følt meg utenfor eller ny sammen med dere. Di e knaill!!!

Og sist men ikke minst, takk til kokken Lena for mange gode kommentarer. "Voldtatt hoppetau" er en av dem... Og til Bjørn Tommy som var så snill å la meg bestemme dagens personalmat så det var helt sikkert jeg kom til å like den! Og til Heidi som sendte meg melding klokken 5 på morgenen og tilbydde seg å være barnepass for Jonas (som hun vet har kolikk) så jeg kunne komme på jobb.