lørdag 7. februar 2009

Alene hjemme

I helga er Jonas og jeg alene hjemme. Sander er i bughagen og Jørgen er på firmatur til Sverige. Helga skal vi bruke til å kose oss sammen, noe vi er godt i gang med. Jonas er forkjøla så han er litt slapp, derfor blir helga stort sett tilbrakt på sofaen.

I dag har Jonas, mamma, Lillian og jeg vært på Høgmo`n og sett på huset. Har tatt en del mål og funnet ut hva som skal gjøres av oppussing. Gruer meg til å ta malerkosten fatt, men glerder meg masse til vi er ferdig og klar til å flytte inn. Det skal bli godt å få større plass. Må begynne å planlegge dugnad så vi blir fort ferdig med oppussinga:-D

I kveld skal jeg en tur på arbeid. Men etterpå blir det soffasliting igjen. Det er egentlig deilig å være alene hjemme en gang i blandt. Jeg har fått gjort masse husarbeid uten at noen er i veien eller lager mer rot. Og så er det så godt og stille!! Men jeg gleder meg til å få alle hjem igjen også:-D

fredag 6. februar 2009

Enda mer sykdom...

Da er Jonas blitt syk han også. Han hoster skikkelig, er snørrete og slimete. Var hos legen i dag og fikk forstøverapparat igjen. Håper det hjelper, for det er så synd i lillemann når han har det så vondt. Han er ganske grei form likevell, litt grinete og litt dårlig matlyst, men ellers er han som før.

Sander har også vært syk denne uka. På mandag var han hjemme fra barnehagen med skikkelig hoste og han var veldig snørrete. Formen hans var litt bedre på tirsdag og på onsdag var han tilbake i barnehagen med sekken full av medisiner. (astmamedisin og cosylan). Han er nå frisk og rask igjen, mens Jørgen måtte legge seg tidlig i går kveld på grunn av feber og tett nese... Hva er det med hannkjønnene i huset her da. De er da syk stadig vekk... Godt at jeg holder meg frisk så jeg kan være sykepleier for de.

Ellers så sliter jeg fortsatt med dette muse-problemet... Jeg satte Tarjei på saken en dag han var innom og han mente at alle USB inngangene har sakt opp, med andre ord får vi ikke til å bruke, musa, printeren eller å overføre bilder fra kameraet.. Sliter fortsatt med å lære meg data-livet uten mus. Må nok seriøst vurdere å kjøpe ny data eller levere den vi har til reparasjon.

tirsdag 3. februar 2009

Lei av sykdom

Nå er jeg skikkelig lei av sykdom!!!
Jørgen begynnte for ca tre uker siden da han skadet øyet sitt. Så fikk han vondt i magen for en uke siden, det gikk over i går, men da fikk han vondt i øyet igjen. Han var hos legen igjen i dag og han sa at da han var på sykehuset fikk ikke øyelegen ut alt sponet innpå øyet. Derfor må han på sykehuset igjen i morgen... Håper de får ut alt i morgen nå da. Det er nok sykehus farting med barna om ikke Jørgen og jeg skal begynne også.

Neste uke skal Jonas til Trondheim på sykehuset på tverrfaglig kontroll, noe som faktisk kan ta opp til SEKS timer. Så det gleder jeg meg masse til.
På mandag uka etterpå skal Sander til Molde på sykehuset for å legge inn nytt dren. Så da blir det narkose og full pakke. Tenk så godt det hadde vært om vi hadde sluppet alle disse turene...

søndag 1. februar 2009

Ukeblogg?

Har jeg blit en av de mange ukebloggerne jeg også? Det var i alle fall ikke planen.. Har hatt litt data-trøbbel den siste tiden, så jeg ligge etter med bloggingen av den grunn. Tidlig i uka tok musa til dataen kvelden, og jeg er helt idiot på data når det ikke virker. Alt tar mye lengre tid, så da blir det rett og slett til at jeg ikke gidder å bruke dataen i det hele tatt. Men i deg måtte jeg bare sende et lite livstegn så dere vet at jeg fortsatt er i god behold, og det gjelder resten av husholdningen også. Jørgen har vært plaget med magen siden onsdag, men han klarer seg nok. (Er en smule lei av syke mannfolk nå, er det mulig å synte sååå mye for så lite..?)

Ellers så har tilvenningen i ny seng gått mye bedre enn forventet. Jonas sov fire netter i sengen sin selv på ryggen. De to neste nettene var han så urolig og sutrete at han vendte tilbake til gamle trakter. (Altså da senga vår og på magen). Han har vært mer urolig og sutrete på dagen også, så det kan hende det er noe som ligger på han. Han viser heldigvis ikke noe tegn til sykdom. Det kan hende han blir litt rar i magen av å få så mye ny mat. Han spiser nå grøt to ganger om dagen, og han har begynnt å få litt middag og fruktmos. Det er sikkert masse aktivitet i tarmsystemet hans nå, så han må netsen få lov til å være litt urolig. Håper bare det går over snart.

I morgen har Fay og jeg planlakt å dra på babytreff på kulturhuset. Vi har planlakt det maner ganger før også, men vi har aldri kommet oss dit. I morgen SKAL vi!!! Blir spent å se om planen blir fullført... Vi må utnytte sjangsen når vi endelig har en fridag sammen. Gleder meg uansett til en formiddag med masse jenteskravling, baby-treff eller ikke.