fredag 29. mai 2009

Pinse

og jeg skal selvfølgelig jobbe på pinseaften. Skal faktisk ha bar ved elva på Tellesbø. Hotellet har grilling til ca 80 stykker, så Bjørn Tommy, Ole Erik og jeg skal tilbringe pinseaften i uniform ved elva. Satser på knallvær og god stemning.

I kveld skal jeg faktisk på Kleiva. Har aldri vært der før, men siden Sara og jeg vant oss hver vårt helgapass til Vårsøghelga fant vi ut at vi bare måtte bruke det. Så i kveld tar altså Sara og jeg turen til Kleiva for vår aller første kleivakveld. Blir spennende! Etterpå skal vi på hotellet på tapasbuffet og vindrikking. Blir koselig!

I morgen skal vi til Halsa på fotballturnering. Sander skal spille sin første fotballkamp, og er veldig spent på morgendagen. Han håper i alle fall at han får premie.

på søndag har jeg faktisk fri, og dagen skal brukes sammen med familien. Håper det blir fint vær så vi kan kose oss ute i hagen. Er også en del ting som skulle vært gjort både rundt og i huset...

God pinse til alle sammen!

mandag 25. mai 2009

Kupp!

For en stund siden spurte Monica meg om jeg kunne tenke meg å låne en gåstol til Jonas. Siden vi så smått hadde snakket om å kjøpe en takket jeg ja. Før helga daglet jeg meg endelig i vei til Sainnjå for å hente den, og for et KUPP!!! Jonas stortrives i gåstolen. Han babler og ler mens han gjør et tappert forsøk på å gå fremmover. Han kommer seg sidelengs og bakover, men det stokker seg litt når han prøver å komme seg fremover. Men det lærer han seg nok etter hvert. Nå må i alle fall Jørgen montere grind på trappa så det ikke blir en flyvetur i gåbilen også. Tusen takk til Monica!!



Ellers går dagene sin vante gang her. Jørgen har vært på jobb de to siste ukene, så vi har ikke sett stort til hverandre. Vi har møtest i døra på tur til og hjem fra jobb. Kjenner det blir skikkelig godt med en ferietur sammen snart, ikke lenge igjen nå!

Jonas sliter fortsatt med middagsmaten. Han er veldig grinete og det virker som han har det vondt. Han har vært hard i magen, men jeg tror det begynner å bli bedre nå. Kanskje ikke så rart siden vi har proppet han full av parafin både morgen og kveld... Håper i alle fall at han blir bedre snart og at tarmsystemet hans klarer å venne seg til at han må få i seg middagsmat.


Slenger med et bilde av Jonas som har lekt sammen med storebror Sander.