onsdag 25. juni 2008

Falshback...

Uff... Satt og slappet av i sofaen her i morrest med tvèn på (selvfølgelig), da det kom en Tour De France reklame. Og som trekkplaster for de utrolig kjedelige sendingene som snart skal begynne, så frister de med massevelter, skrubbsår og springende helsepersonell som hjelper de skadede. Fikk da en skikkelig flashback på sykkelturen Sander og jeg foretok oss for et par uker siden... Den endte neden for skolen med masse blod. Sander var uheldig og syklet i en hull og fløy over styret, tok en salto og landet på hodet på asfalten. Han hadde heldigvis hjelm på seg så han berget bra. Resultatet ble en meget oppskrubbet nese, leppe, albue og kne. Det var sol, så sykkelantrekket var selvfølgelig shorts... Måtte ringe etter bergingsbil (Linn Bente) for å få fraktet den blødene gutten hjem. Etter en god stund på badet var det verste blodet borte, og gutten var etter omstendighetene i god fatning. Men det måtte en tur til Nordvik til før han kunne si med egne ord at alt gikk bra.




En annen ting Tour De France minner meg om er det to og en halv måneder lange sykehusoppholdet jeg hadde da Sander ble født. I strålende sommervær måtte jeg holde sengen i SEKS UKER med en tv med kun kanalene NRK og TV2 som underholdning. Det var absolutt ingentig å se på fjernsynet. En stund etter at Tour De France hadde begynnt tok jeg meg selv i å ha favoritter og i å vite navn på rytterne. Jeg kunne også alt om de forskjelige skjortene og en hel masse sykkelregler...? Jeg vurderte også en stund å begynne å satse penger på hvem som vant etappene, det ble heldigvis bare med tanken. En helt forferdelig sommer...

mandag 23. juni 2008

Tilbake til hverdagen igjen...

Da er ferien over, og hverdagen har begynnt. Har vært på jobb i helga og i dag, i morgen er siste arbeidsdag før langfri igjen:-) Er forferdelig sliten for tiden, så det blir godt med litt fri.
Litt kjedelig at været er så dårlig da...

Bestillte time til 3D ultralyd i dag, så vi skal til Trondheim for å se på den lille den 8ènde juli. Er veldig spent på hvordan det blir siden jeg aldri har sett bilder fra slik ultralyd før... Jeg kjenner ingen som har vært på 3D ultralyd, men Jørgen hadde så lyst til dette, så vi tar turen.

Ellers er vitrineskapet montert!!! Faktisk uten noen videre dramatikk, kun litt bannskap. Jørgen tok det hele som en mann og ledet an monteringen. (Jeg fikk kun lese bruksanvisingen). Men han var flink ja!! :-)

Da er det vel på tide å ta kvelden. Har klart å holde meg våken helt til nå (22.20), nesten rekord til meg å være. Kanskje det skyldes middagshvilen...? Ellers bruker jeg å ha sovnet på sofaen for flere timer siden. Tar på dette... ;-)