fredag 20. februar 2009

"E villa bærre værra æn blå gutt"

Sander har igjen slått til med skøyerstrekene sine. Denne gangen hadde han funnet seg en blå tusj og fargelakt hele ansiktet og den ene armen blå. (Han ble oppdaget før han rakk å fargelegge den andre..) Jørgen og jeg klarte ikke annet enn å le av påfunnet hans. Da vi spurte han hvorfor han gjorde det svarte han: "e villa bærre værra æn blå gutt". Han ville være lik blå-spiderman, som er den store helten hans.
Jeg prøvde desperat å få han til å vaske tusjen av seg før guttene sklle til Røv, men han nektet. Jørgen mente han bare kunne se slik ut, som staff for at han hadde gjort det. Men Sander var storfornøyd selv. Stakkar oldemor Magnhild ble litt skremt da han kom inn døra på Røv...

Legger ut et bilde av den lille Emilèn vår.


Etter lang tid uten å kunne ha lakt inn nye bilder, har jeg endelig fått ordnet det. Det er en stund siden jeg har lakt ut ferske bilder av Jonas nå, så her kommer det noen. Han er blitt en stor gutt nå!!








Nå er det bare to dager til vi tar over huset på Høgmo`n, og vi gleder oss skikkelig. Det skal bli så deilig med god plass!!! Om alt går etter planen begynner vi å male allerede på søndag. Siden jeg har jobbuke neste uke blir det gjort lite da, så vi må vel bare kaste oss rundt så fort vi får anledning.

onsdag 18. februar 2009

papirmølle...

Nå nærmer det seg endelig enden på alle rundene med papirer som skal underskrives og sendes hit og dit. I dag skrev vi under de siste papirene i banken og på søndag skal vi ta over huset. Gleder meg masse til å flytte til et større hus nå, kjenner det begynner å bli litt trangt til oss alle her på Bøvra. Vi blir nok å bruke noen uker på å pusse opp før vi flytter inn, men planen er å være i hus på Høgmoen til 1 april.
Sander skal begynne i Mo barnehage den 1 april så han blir kjent med de han skal begynne i samme klasse som. Han gleder seg kjempe masse til både å flytte og å begynne i ny barnehage. Også er det litt stas at barnehagen ligger i samme bygg som skolen da.

På mandag var vi på sykehuset i Molde med Sander og Jørgen. Sander la inn nye dren i begge ørene, så nå er det håp om at hørselen blir normal igjen. Han var kjempeflink under hele seansen!! Han var litt skaptisk til å legge seg på operasjonsbordet, så han fikk narkosen sittende. Etter operasjonen ville han hjem med en gang og var skikkelig forbanna på sykepleieren som ikke ville ta ut kanylen i hånda hans. Etter 45 minutter på overvåkningen satt han klar med sko, jakke og lue på seg og maste og å få dra.
Jørgen var hos øyelegen igjen for å sjekke om de hadde fått ut alt innpå der sist gang han var der. Heldig vis hadde de det. Han tok en ny synstest, og resultatet ble det samme som sist. Synet på høyre øye er noe redusert, men så lenge den vestre virker 100% er synet greit nok. Så fra nå av blir det ikke sveiset eller brukt vinkelsliper uten fullt verneutstyr.

Minstemann i huset er fortsatt i topp form! Han er mye mer våken om dagen (les: sover ikke), og sover hele natten (som oftest). Han er veldig nysjerrig og følger med oss hele tiden. Han begynner også å bli litt interessert i lekene sine, noe storebror Sander syns er veldig morsomt. Nå går det endelig ant å leke med lillebror.

Ellers så er dette friuka mi, men jeg skal likevell jobbe torsdag, fredag og lørdag. Håper på fri neste helg siden jeg jobber denne helga. Har store planer om å ut en kvelg om det blir mulighet for det, kke så ofte det skjer akkurat.