fredag 13. februar 2009

Jonas 6 måneder!

I dag er minstemann 6 måneder!! Tiden har gått så utrolig fort, men jeg føler likevell det er veldig lenge siden vi fikk han og bodde på sykehuset. Har vel fortrengt de kjedelige opplevelsene. Lillemann begynner i alle fall å bli stor gutt nå, med sine 59 cm og vel 5 kilo!! En skikkelig godgutt er han!!! Skulle lakt inn et ferskt bilde av han, men sliter fortsatt med disse USP inngangene, og får derfor ikke til å overføre bilde fra kameraet til dataen. Må snart få ordna dette nå altså...

Ellers så var vi på sykehuset med Jonas i går på det andre tverrfaglige møte. Først var vi inne hos en lege som syns han var en flott gutt og mente at alt var bra. Han er litt usikker på om Jonas kan ha asma, derfor blir han henvist bidere til spesialist for utredning. Etterpå var vi hos en kirurg som såg på vannbrokket hans. Han sa at det kanskje må opereres, men de vil vente så lenge som mulig siden han er så liten og siden han er operert der fra før. (Var noe med noe arrvev...?). Det kan ordne seg selv også, men siden det var så stort og har vært der så lenge hørtest det ikke ut som det kommer til å skje. Til slutt var vi hos fysioterapaut for å ta mange forskjellige "tester" som viser hvordan han ligger an i utviklingen. Han er ikke av de flinkeste, men heller ikke av de dårligste sa hun... Han tar det nok igjen tenker jeg:-)
Alle undersøkelsene gikk i et i går, så vi slapp venting. Verdens beste prematur kontakt fikk maset seg til at kirurgen skulle se på han i går så vi slipper opp igjen om to uker. (Det er da vi egentlig har time). Så hele sykehusbesøket gikk mye fortere enn forventet!!

Til slutt vil jeg gratulere lillebror Tarjei med 23 års dagen, GRATULERER!!!

onsdag 11. februar 2009

Jobb-uke

Noe som er veldig bra med Vårsøg hotell er at turnusen er skrevet slik at den som går i 50% stilling jobber annen hver uke. (Selv om det alltid dukker opp ekstravakter på friukene). Denne uka har jeg altså da jobbuke med 6 vakter. Jeg skal jobbe ekstra på fredag siden det er middagsbuffet og Ole Ivars fest. Regner med det blir masse folk og mye å gjøre:-)

Ellers så sliter guttene fortsatt med sykdom... Jørgen har blitt skikkelig forkjøla med feber. Jonas er på bedringens vei, men er veldig grinete for tiden, så han er ikke helt på topp. Vi må fortsatt gi han forstøverapparat flere ganger om dagen siden han er så slimete. Syns det er på tide at de blir friske igjen snart.

I morgen skal vi på sykehuset med Jonas. Vi skal da ha det andre tverrfaglige møte og det varer i opp til 6 TIMER. Så det blir nok en laaang dag i morgen... Men det er godt å få gjort unna alle postene på en dag så vi slipper å kjøre ekstra for dette. Føler vi kjører nok rundt og besøker de forskjellige sykehusene jeg.

Sander og Jørgen skal på sykehuset i Molde på mandag. Jørgen skal til øyelegen igjen mens Sander skal legge inn nytt dren. Etter denne turen til Molde håper jeg det blir lenge til neste sykehustur med disse to. Er i grunnen nok å måtte kjøre til Trondheim for alle kontrollene Jonas skal på.

Verdens søteste<3


Selv om han ikke er helt på topp glimter han til innimellom med sjarmørgliset sitt.

mandag 9. februar 2009

Madonna konsert



Fay og jeg har fått oss billetter til Madonna konserten i Oslo på juli!!! Det skal blir sååååå knall!!! Jentetur med utekonsert, utepils og shopping, mens mennene får være hjemme med barna:-) Gleder meg sinnsykt masse!

søndag 8. februar 2009

Paradise hotel

Da tv3 viste den danske versonen av paradise hotel i sommer satt både Jørgen og jeg klistret foran tvèn, og nå er de endelig i gang med å spille inn en norsk verson!!! Jeg gleder meg som et lite barn til juleaften! Håper den norske versonen blir like heftig og underholdene som den danske.





Den danske versonen hadde sist sesong 56 episoder, satser på at norskene ikke er noe dårligere og lager mist like mye underholdning. Venter i spenning på premierekvelden!


Ellers så er "alene hjemme" helga snart over. Jonas og jeg har kost oss skikkelig sammen. I går kveld var jeg en tur på jobb mens Jonas var på Nordvik. Var skikkelig travelt med ca 100 gjester i restauranten og bare Oddrun og meg på jobb. Så vi fikk kjørt oss skikkelig, syns litt synd på Oddrun som måtte være på jobb til 02.00, mens jeg kunne gå hjem klokka 22.00...

Til slutt vil jeg gratulere mamma`n min med morsdagen. Om jeg ikke sier det til deg, så er jeg ubeskrivelig glad i dag, og glad for at jeg har deg!