lørdag 12. juli 2008

Sander 5 år!!!

I dag fyller Sander hele 5 år! Tiden har gått så fort, syns ikke det er lenge siden han hadde sin første dag i barnehagen jeg, og til neste år begynner han på skolen...

Dagen ble feiret på Bøvra på torsdag med masse gjester. Kammeratene hans Aron, Erlend og Oliver var her og laget liv et par timer. Ellers var resten voksne. Anders og Silje, besteforeldre, tante og onkel fra Nordvik, foreldrene og bestemoren til Jørgen. Kjempe koselig ja!






Siden jeg selv er ganske redusert for tiden, var det godt at bestemor stilte opp og hjalp til. Hun både bakte og serverte. Jeg deltok med et tappert forsøk på å bake sjokoladekake, en kake som merkelig nok fikk flere kommentarer som: "Jeg ser du ikke har kjøpt ferdigkake ja..." og "Har Sander vært med og bakt også...?" Hehe! Slik er det når man kun baker en gang i året...



Men alt i alt var det en svært vellykket dag, og bursdagsgutten selv var storfornøyd med feiringen! Alle presangene ble tatt i mot med stor entusiasme, det var alt fra penger, til rollerblades og sparkesykkel. Blir spent å se om han får til å stå på rollerblades iallefall:-)

tirsdag 8. juli 2008

Ferietid og 3D ultralyd

Da har Jørgen kommet i gang med ferien han også. Endelig!!
Dette setter en viss preg på meg også, for nå sover jeg faktisk litt lengre enn til klokka 9 og er våken litt lenger enn til klokka halv 10 om kveldene...
Har vært på en del på Røv de siste dagene, jeg holder på å male sprikelsenga til lillemann. Jørgen har fullt opp med å shine opp e30èn til han skal på treff på ACR, så det er der og i senga vi møtest... :-)

I dag har Jørgen og jeg vært i Trondheim på 3D ultralyd. Det var kjemperart å se hvordan lillemann ser ut der inne. Det var noe helt annet enn en vanlig ultralyd.





Ellers nærmer det seg Sander sin 5-årsdag. Tenk at "litj-gutn" min er 5ÅR!!!! (Kanskje på tide at han blir storebror nå...) Det blir iallefall bursdags-feiring og full fres på torsdag. Ønskelista er forlengst skrevet og forhåpningene til at ønskene blir oppfylt er store. Håper på fint bursdagsvær så vi kan være ute.