fredag 27. februar 2009

Hobby-tid

Jeg har jobbet så mye i det siste at har det gått hardt ut over hobbyen min, nemlig tv-titting. I kveld er Jørgen i Trondheim på guttetur og jeg benytter sjangsen til å ta igjen litt tapt tv-tid.
I Nytt på nytt, som er en av favorittene mine, var Thomas Seltzer fra Turboneger gjest. En festligere fyr skal man jammen meg lete lenge etter. kjenner jeg ble litt småforelsket i den sjarmerende mannen. Det var nesten så jeg vurderte å laste ned noen sanger fra Turboneger, men jeg tok meg i det og avbrøt prosjektet. Har en følelse av at det er musikk som ikke faller meg i smak, og det kan gjøre hele tv-kvelden min til en negativ opplevelse.. Jeg slår en strek over den planlakte researchèn, for å ikke måtte endre mening om mannen jeg har småforelsket meg i. Men uansett, Geir Moen er overgått, etter ca 15 år med Geir Moen som drømmemannen må han nå se seg slått av Thomas Seltzer. Men Geir Moen ligger på en sterk andreplass da;-)

I morgen er det klart for den store dugnadsdagen! Håper mange følte seg truffet av det siste innlegget mitt og dukker opp på Høgmo`n klokken 12. Pappa har jobbet som en helt hele uka for å gjøre klart til vi kommer mannsterke med malerkostene våre. Planen er å male gangen, kjøkkenet, et soverom og et par vegger i første etasje. Håper vi rekker å ta første strøket på de plassene i alle fall.
Jeg ser egentlig ikke for meg at engasjemanget er på topp hverken hos Jørgen eller Ole som begge er i Trondheim i kveld på guttetur med gocart, bowling og alkohol...
Uansett form så skal de male!

onsdag 25. februar 2009

Invitasjon til dugnad

På lørdag har Jørgen og jeg planlakt en storslagen dugnad på Høgmoen. Vi har invitert/tvunget vennene våre til å komme å hjelpe oss å male så vi fortere blir ferdig med oppussingen. Så om du føler at du går under kategorien venn er du mer enn hjertelig velkommen til å delta. Vi blir glad på alle som kommer!!
Vi har også planer om å avslutte kvelden med en liten fest, det er vel brukelig det etter dugnadsarbeid. Men da tror jeg nok vi må flytte oss til Bøvra, er litt dårlige festforhold på Høgmoen enda.

Pappa har vært i huset hver dag denne uken for å gjøre det klart til å male. Det ble litt mere arbeid enn vi trodde, men han skal i alle fall ha lakt litt strier til helga. Det skal ikke stoppe seg i at det ikke er noe å ta fatt i nei. Oldemor Magnhild har frivellig meldt seg til å male vinduer, noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg syns det er forferdelig kjedelig og har alt for lite tålmod selv til å gjøre det.

Ellers så har Jonas en periode igjen der han er veldig urolig og skriker masse. Vi aner ikke hva som plager han, men det er tydelig at det er noe. Syns så ufattelig synd i han siden det virker som han har det vondt. Bestemor Kristin tror han holder på å få tenner, men vi verken kjenner eller ser noen. Håper han snart får det bedre, tenner eller ikke.

søndag 22. februar 2009

Nytt hus!

Da er endelig huset vårt! (og gjelda..) Nå er alle papirer underskrevet og vi har endelig fått nøklene. Det er en god del som skal gjøres i ukene framover nå før vi kan ta med oss flyttelasset vårt oppover. Vi er litt usikre på hva vi skal bruke alle rommene til, men vi kommer vel på noe etter hvert. Vi er vant til et lite hus, og nå har vi plutselig et mange ganger større hus å boltre oss i.

Vi kommet godt i gang med oppussingsarbeidet på Høgmo`n. Jørgen og jeg malte første strøket på stua og vi rev av litt rosa tapet her og der. Pappa var innom og hjalp oss å legge en plan om hva som må gjøres fremover. Han vil begynne litt denne uka, mens Jørgen og jeg ikke får til å bli med før i neste uke siden jeg har jobbuke. Men vi er ialle fall i gang!!

Prosjekt oppussing:







Ferdig med første strøket!!





Til slutt må jeg legge inn et bilde av Jonas. Jørgen har badet og ordnet håret hans. (med voks).