fredag 8. mai 2009

Verdens beste gutt!

På onsdag fylte jeg år (igjen...), men siden jeg har vært på jobb hele uka har det ikke vært tid til verken feiring eller gave-dryss (evig optimist vettu). Men i dag kom Sander hjem med den største buketten roser jeg noen gang har sett + to lysestaker. Han har selv ringt bestemoren sin og avtalt så hun kunne kjøre han på handel i dag. Jeg visste ikke hva han hadde panlakt, så jeg ble kjempe overrasket og ikke minst kjempe glad. Så nå står det to (buketten var så stor at jeg måtte dele den i to) nydelige rose-buketter og to nye lysestaker på stua. Tusen takk verdens beste Sander!

Måtte jo selvsakt forevige hendelsen, kan jo bli lenge til neste gang...


søndag 3. mai 2009

Mofruen

Vi har fått oss ny katt!

Det ser desverre ikke ut til at Jølle kommer tilbake igjen, så i dag har vi vært i Lommundalen og hentet oss en liten søt kattepus.
Jølle kom bort i flyttelasset fra Bøvra til Høgmoen. Vi har lett etter han i 1,5 måned nå, men det ser ikke ut til at han har tenkt seg hjem igjen. Sander saver katten sin veldig mye, derfor bestemte vi oss for å hente en oss en ny katt. Det er en hunkatt og hun er ganske lik Jølle, svart og hvit. Sander skulle også denne gangen få bestemme navn på den lille, og denne gangen kom han på Mofruen. Sander er nemlig VELDIG opptatt av at vi har flyttet til Mo og at vi er "øverbøgdinger", derav navnet Mofruen.

Her er det nye familiemedlemmet vårt.