torsdag 6. november 2008

Do-pause?

Jørgen og jonas er på Røv i kveld, så Sander og jeg har kost oss hjemme alene i kveld. Vi så hotell Cæsar, og da det ble en liten pause midt i programmet sa Sander:

"Dæm ska bærre ga på do å slik. Åsså må dæm tenkje på ka mær dæm ska jær".

Rare Sander!! Lo høyt av kommentaren hans, og hadde ikke hjerte til å si at programmet er innspilt for lenge siden. Han tror tydligvis alt som går på tvèn er live...

onsdag 5. november 2008

Bøvra idyll

Bøvra må være verdens beste plass å bo på!! Om vi ser bort i fra at det er padde flatt så vinden tar godt og at det er vanskelig å få drenert bort vannet... MEN, vi har sola HELE året!!! Så mens de som bor oppi gryta får nyte godt av solen fra våren til høsten og lever i et mørkt kuldebol hele vinteren, koser vi oss med sola hele året på Bøvra. Jeg husker sola skinnte inn stuevinduene på lille juleaften i fjord. Deilig! Vinteren er ikke så mørk etter at vi flyttet hit. Sola varmer også så godt at vi ikke trenger tenne opp de dagene den er fremme. Så Bøvra må være den beste plassen å bo på. Begynner nesten å angre på at jeg har godkjent planene til Jørgen om å bygge hus på Røv... Men det blir vel uansett deilig å få sitt eget hus da så det går nok bra.

I dag har Jonas og jeg trillet og Sander syklet til Skei (sola smelter isen på veien her vettu!!!). Vi var på helsestasjonen på den ukentlige veiingen, og i dag veide Jonas 3060 gram. Han har altså da lakt på seg 290 gram på en uke... Tror kanskje det kan ha litt innvirkning at han kun har bæsjet en gang på en uke. Men vi ser tydelig at han vokser godt ja, begynner nesten å bli stor nå. Så når vi kommer til termin som er på mandag er han vel like stor som en gjenomsnittlig stor termin født baby. Kanskje litt kortere bare. Han har da å slektest på..

mandag 3. november 2008

Stor forskjell...

Da er helga over igjen, og jeg mener fortsatt at tiden går så alt for fort. Vi har ikke gjort noe spesielt i helga, bare slappet av hjemme og hatt litt besøk. Med andre ord latet oss. Har gjort et tappert forsøk på å ta igjen litt tapt søvn uten noe videre godt resultat. En ting som er sikkert er at vi har fått den mest kosete gutten. Han vil alltid ligge i kenguru. Det er til tider veldig koselig da, men noen ganger er det godt å få ligge alene også..

I dag har Fay og Nicolai vært her på besøk. Vi koste oss sammen alle fire og det ble selvfølgelig masse baby-prating. Vi skravlet så masse at vi helt glemte tiden. Vi hadde planer om å ut å trille en tur og å spise lunch sammen, men vi glemte alt. Vi ble bare sittende inne og skravle hele dagen. Men det var like så koselig det!!
Nicolai er snart 6 uker, men selvfølgelig mye større enn lille Jonas som snart er 3 måneder. I dag husket vi endelig å ta bilde av de to sammen. Det ble litt knising når vi la de ved siden av hverandre og så den store forskjellen. Jonas er over 10 cm kortere enn Nicolai...


Nicolai. Så søøøt!!

Jonas og Nicolai