fredag 6. mars 2009

Friuke...

Denne uka har jeg egentlig friuke. Disse friukene har en tendens til å svikte meg, da jeg ofte ender opp på hotell likevell. Denne uka har jeg tatt på meg fire ekstravakter, så driften på Høgmoen har vært noe redusert. Pappa har heller ikke tid til å være der denne uken, så vi må gå for full innsats neste uke i stedet.
Det som gjenstår er å rive av tapeten, skrape, legge ny strie og male på fire rom + to ganger... Og det mangler et par strøk på stuevinduene.

På tirsdag var Silje, Jonas og jeg på Orkanger for å handle noe småtteri til huset. Det ble tv-benk og gardiner til Sander. På Kid Interiør fant jeg ENDELIG en limegrønn heisgardin som jeg lenge har sett for meg at jeg skal ha i stuevinduene. De holdt på å selge ut den sorten jeg ville ha, så de hadde bare en igjen og den kostet 20 kroner. Siden jeg trenger fire slike gardiner lurte jeg lenge på hva jeg skulle gjøre, men bestemte meg for å kjøpe den ene gardinen. Da jeg kom hjem gikk jeg inn på gulesider.no og søkte opp alle Kid butikkene i landet og begynte å ringe. Etter x-antall telefoner fant jeg en butikk i Bergen som hadde TRE slike gardiner!! Men de kunne ikke sende de, jeg måtte komme i butikken å kjøpe de.. Jeg la av gardinene og ringte Ruth og spurte og hun kunne hente de, og det kunne hun, så det ordner seg.
Så masse styr for noen gardiner... Nå bør det jammen meg bli bra også.

mandag 2. mars 2009

Vel overstått dugnad

Da er helga over og da også den planlakte dugnaden på Høgmo`n. Oppmøte var upåklagelig og målene vi hadde satt oss for dagen ble nådd. Våre flinke medhjelpere var Ole, Ingebrigt, Anders, Silje og Magnhild.
Vi ble ferdige med gangen oppe, første strøket på kjøkkenet, i gangen nede, på nesten alle vinduene i stua og på rommet til Jonas. Etter dugnaden dro vi opp til Øystein Foss for å konsumere diverse alkoholer sammen med dugnadsgjengen. Koselig!
På søndag hadde vi "fridag" fra oppussingen, og dagen ble tilbrakt på sofaen. Jørgen i meget dårlig forfattning, og jeg i overraskende god forfattning.

Siden jeg har friuke fra jobb denne uka hadde vi store planer om å få gjort mye i huset i løpet av uka. Men det ser ut til at det går dårlig med planene våre da jeg fikk spørsmål om et par ekstra-vakter denne uka. Men vi har vært veldig effektive i dag da. Jørgen og jeg har malt andre strøket på kjøkkenet, i gangen nede og på rommet til Jonas. Jeg har også knota litt med vinduene i stua, men siden jeg hater å male vinduer er ikke motivasjonen på topp når det gjelder disse. Men Magnhild sa hun godt kunne komme i morgen og male litt, noe både Jørgen og jeg ble veldig glad for.

Legger ut noen bilder av de superflinke deltakerne på dugnaden i helga:-)

Første strøket på kjøkkenet


Magnhild maler vinduskarmer


Jørgen og Ole maler kjøkkenet


Ole (maler faktisk i boblebukse...?)


Anders maler gangen


Stua


Stua


Kjøkkenet etter første strøket


Tuuuusen takk for hjalpen!!! :-)