lørdag 2. mai 2009

Prinsesser for en kveld

For en utrooolig artig kveld!!!
Å være prinsesse for en kveld var bare sååå stas. Dette anbefales på det sterkeste.
Prinssefesten ble hodt i det gule slottet til Fay, og slottet var virkelig pyntet til prinsessefest, med ballonger og glitter.
Vi startet kvelden med en velkomstdrink fra Prinsesse Fay. Hun har nemlig fått seg et nytt kjøkkenredskap som lager verdens deiligste drink - nemlig strawberry daiquiri!
Så spiste vi ekte prinsesse mat - pizza fra hotellet.
Da vi var mette og gode i de pyntede prinsesse-kroppene våre satte vi i gang med kveldens opplegg made by Prinsesse Fay.
Først spilte vi Fantasi, der Ingrid og jeg var overraskende gode og vant dermed over Fay og Silje. Yessss!!!
Etterpå spilte vi kortskalle, der jeg var overraskende dårlig...
Til slutt hadde Fay lagd en prinsesse-quiz til oss med diplom som premie. Silje stakk av med seieren, selv kom jeg på en sterk andre plass, et poeng bak. (Kjenner jeg fortsatt er skikkelig misunnelig på den diplomen, "Kveldens prinsesse").

Etter all konkureringen kar det klart for drikkeleker. Fay, som er hardbarka nordlending kunne selvsakt mange drikkeleker, og vi lettlurte fra litt lengre sør i landet gikk fem på og stilte på alle. Utfallet ble faktisk ikke så ille som først forventet, men vi har vel alle lært at dette ikke er noe vi kommer til å gjøre på alle vors i fremtiden. Uansett, det har vært en helt utrolig morsom aften.
Så, TUSEN TAKK TIL FAY SOM LAGDE TIDENES BESTE BURSDAGSFEIRING TIL MEG!!!!!

Prinsesse Øyunn



Prinsesse Fay



Prinsesse Silje



Prinsesse Ingrid



Champis!



Og til slutt, nordnorske drikkeleker med meget merkelige regler. Stå på en fot, hopp og si mø før du drikker...


Tusen takk til alle prinsessene for en fortreffelig aften!!! Håper det ikke blir for lenge til neste gang vi samles igjen.

mandag 27. april 2009

Sommer stemning

Da er enda en helg over, og jeg har selvfølgelig tilbrakt mesteparten av helga på hotellet. Slik er det når man er verdens dårligste på å si nei...
På søndag fikk vi faktisk litt til til å være ute i hagen og ordne litt. Vi har så smått begynnt å rake plenen, og vi har plantet blomster i veranda-kassene. Været har vært supert i lengre tid nå, så sommer-følelsen sniker seg frem kjenner jeg. Godt!!
Mens jeg ordnet i hagen tok Jørgen Jonas med på firhjulig-tur. Han stortrivdes, så han er nok lik pappa`n sin på alle måter.

En skal tidlig krøkes






På lørdag kveld kom hele jente-gjengen på Høgmo`n på invitasjons-lagings-dugnad. Ingrid disket opp med en super wook-rett før vi satte i gang med jobbingen. Og vi brukte laaaang tid... Vi begynte i 4-tiden, Fay og jeg satt igjen til slutt, og var ikke ferdige før i 12-tiden. Det var litt mere jobb enn vi trodde, men de ble også veldig fine da. Nå er vi uansett ferdig!!!

Nå er det nedtelling til prinsesse-partye som gjelder. Jeg gleder meg masse til å være prinsesse for en kveld!!!