fredag 16. januar 2009

Jobb, jobb, jobb.

Jeg har jobbet så masse den siste uka at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å skrive her. Det er en del sykdom på hotellet, så det har blitt til at Fay og jeg har jobbet mye den siste tiden. Jeg har hatt ettermiddagsvakt nesten hele uka, og da rekker jeg ikke annet enn å sove og jobbe. Er underernært på tid sammen med barna og på hjemmelaget mat. Det er faktisk så ille med matsituasjonen at jeg måtte be kokken på hotellet (Bjørn Tommy) om å lage et hjemmelaget måltid til meg i går. Og det var skikkelig godt!!! Fikk kokte poteter og kyllingfilet.
Det har vært så mye som har foregått i hjemmet vårt siden før jul, med sykdom og jobb, så når jeg tenker meg om har vi ikke lagd middag hjemme siden før jul, noe som er skikkelig ille...
Håper Maria og Bjørnar snart blir friske igjen, så de kommer tilbake på jobb. Men det blir nok en ok lønning på februar da!

Ellers så står det bra til med samtlige familiemedlemmer minus Jørgen. Han har fått noe slags spon på øyet (igjen) og er derfor nesten blind og har det forferdelig vondt. Han har vært til legen i dag hvor de skar inne på øyet hans for å få bort sponet. Resultatet ble en ubeskrivelig smerte som ikke går over, sterkt redusert syn og en tøff piratlapp over det høyre øyet. Og sponet er fortsatt på øyet... Han må tilbake på mandag for et nytt forsøk på å fjerne det, og om de ikke får det til da må han til øyenlegen. Stakkar. Og det må også her nevnes at ha er mann, og det er da derfor mye vondere for han enn jeg noen gang har hatt det... Det eneste han er i stand til er å ligge på sofaen og sove. Han sier det blir mye bedre når han holder igjen begge øynene.

Men alt er i alle fall bra med det yngste familemedlemmet vårt. Han er fortsatt frisk og rask. Han har også blitt smittet av det uforklarlige sovesyndromet som preger beboerne i "litjhuse" på Bøvra. Han legger seg nå i 12 tiden, og sover da helt til i 8-9 tiden. Da vil han ha litt mat, for å så sove igjen til klokken 1. HAn sover også mesteparten av dagen, men det er skikkelig delilig å kunne sove hele natta! Håper bare det fortsetter slik.

Da er det bare en halv time til jeg skal på jobb igjen. På 13 dager har jeg 2 fridager, noe som er litt lite når jeg egentlig har 50% permisjon. Men det blir vel roligere tenker jeg.