fredag 18. juli 2008

Barneløs i to uker.

I dag dro Sander til pappaen sin, og skal være der i TO UKER!!!
Det kommer til å bli rart siden jeg er så vant til å ha han rundt meg. Kommer også til å savne han masse. Men det kommer nok også til å bli litt godt. Nå har jeg kun meg selv (og junior da) og tenke på i to uker.
Først uka han er borte har Jørgen ferie, så da skal vi leve det late liv, slappe av og kose oss masse sammen hele uka!!! Det gleder jeg meg virkelig til.
Kvaltetstid sammen med min kjære<3


Måtte bare slenge inn et bilde av Jørgen og meg. Er vi ikke nydelige sammen?? Hehe!
Blir nok ingen tur igjen med det første siden jeg ikke får lov til å gjøre noe annet enn å slappe av... Men det spørs om det blir tur til Barcelona på bryllup på nyåret, blir spent å se. Håper iallefall på det!!!

mandag 14. juli 2008

Siste bursdagsgaven.

Da er all bursdagsfeiringa vel overstått og det er et år til neste gang. (Heldigvis).
Sander fikk den siste "gaven" sin i dag, en firhjuling. Han har selv spart lenge til en, og før helga fant Jørgen endelig en vi kunne kjøpe. Så i dag har vi vært på Røv og kjørt firhjuling. (Iallefall Sander og Jørgen). Kjøringa kommer helt sikkert til å ende med et par knall og fall, for slik satsing av en 5 åring har jeg aldri sett. Han er tydelig oppdratt av Jørgen, for det skal spøles og kjøres sleng hele tiden. Heldigvis skal firhjulingen stå på Røv, der er det bedre område å kjøre på enn på Bøvra. Spørs om Olav angrer på at han gav tillatelse til dette når han ser villmannskjøringen og alle sporene...




Ellers var vi på bursdags- og avsluttningsfest for Terje i går. Han reiser til USA om litt under to uker, og skal være der i et år. Var et koselig selskap med masse slektninger av han.
Kvelden ble tilbrakt på sofaen med film på tvèn. Jeg skal jo prøve å slappe av, men til nå har det gått veldig dårlig... Det blir kanskje litt mer avslapping nå når det er så dårlig værmeldinger fremover. Jeg burde iallefall slappe av mer... Skal til ny vurdering på St.Olavs på torsdag.