tirsdag 14. juli 2009

Tilbake til hverdagen igjen...

Da er vi tilbake fra en trivelig og sosial helg på Våler. Det var nesten like kaldt som det bruker å være, men værsyk som jeg er var jeg forberedt med regnbukse og det som var. Var vel i grunnen kun jeg som gikk i regnbukse på hele treffet. Været varierte mellom regn og sol, men det blåste stort sett hele tiden. Noen var iført shorts og små topper mens jeg gikk rundt i regnbukse og regnjakke... jeg er i alle fall like frisk etter helga da!

Nå er det tilbake til den harde hverdagen igjen da, med jobb nesten hver dag frem til langt ut i august. Jeg skal ha fri 2-3 dager i slutten av juli for å dra på Madonna konsert i Oslo sammen med Fay, men utenom det blir det lite fri ja. Slik er det når ledelsen spør om hjelp til å ta ledige vakter på sommeren alledrede på april. Man er jo ikke kommet hverken i sommerstemining eller feriemodus da. Sjakktrekk fra de!

Ellers går dagene sin vante gang. Jonas vokser og utvikler seg for hver dag som går. Han blir bare mer og mer bestemt på hva han vil og skriker høyt når han ikke får det. Heldigvis for han har han en pappa som stort sett er lydig når det gjelder ønskene hans.
Sander har vært plaget med vondt i magen siden forrige fredag, og det ser ikke ut til å gi seg, så han må nok en tur til legen i løpet av uka. Han hadde også bursdag på søndag, og fyllte hele 6 ÅR!!! Tenk at han blir skolegutt til høsten! Og om en måned er det duket for 1 årsdag for lillebror Jonas. Tiden går så utrolig fort.