lørdag 27. juni 2009

Helg

Da ble jeg altså da ikke hjemme alene i helgen. Jørgen bestemete seg for å ikke dra til Mantorp, men heller å ta turen til Oppdal sammen med noen kammerater på noe slags bilopplegg. Det betyr at han kommer hjem utpå ettermiddagen, og planen min om å male går ut.
Jørgen mener nemlig at vi over-hodet ikke trenger å pusse opp noe mere nå, så jeg holder altså på å pusse opp huset i smug... Men jeg tror jammen meg han driver å pusser opp bilen sin i smug også... Han har sagt i flere måneder nå at den er ferdig, likevell kommer det store pakker i posten og han tilbringer fortsatt mange timer i garasjen:-)

Ellers så skal jeg jobbe i helga. Har tidligvakt i dag og sent i morgen, så det blir litt helg likevell. Tror kanskje vi får grill-gjester i kveld, og da blir det nok en pils eller to til maten. Jeg elsker grilling! Ikke grillmaten, men stemninga med å grille. Så jeg håper gjestene dukker opp i løpet av kvelden.

God helg alle sammen!

fredag 26. juni 2009

For spesielt interesserte

så har Jørgen og jeg registrert gaveliste på disse plassene:

# Alle TILBORDS-butikker
# Gullsmeden på Amfi senteret
# Småtteriet
# Hus og hjem - Domus
# Coop elekstro - Domus

onsdag 24. juni 2009

Lat blogger...

Plutselig er en ny uke gått, og vel så det...

I helga var det årets store begivenhet for Surnadalingene, nemlig Laksefestival. Jeg jobbet både fredag og lørdag, men fikk presset inn en tivolirunde sammen med Jørgen og barna på lørdag. Oliver hadde vært på tivoliet både torsdag og fredag og var egentlig rimelig forsynt på lørdag. Tredagers på tivoli er tydligvis nok. Sander var mest opptatt av helium-ballongene og de tøffe kjærlighetene på pinne, så det ble med et par runder på karusellene. Vi avsluttet dagen med en deilig buffet på kina`n som gjorde oss ufordragelige mette da den ble konsumer så alt for fort. (De er stressende å ha med seg tre barn og to store helium-ballonger på restaurant...)
På søndag var vi tilbake på festivalområde for å få med oss konserten til The Blacksheeps, eller Riskapiera som Sander kaller de. Etter fire sanger dro vi hjem, Sander syns musikken var for høy og at det var dårlig med sitteplasser. Kravstor liten type. Og mens Sander klagde på høy musikk sov minstemann godt i vogna si..

På tirsdag var Fay, Ole, Jørgen, Jonas og jeg i Trondheim for å gjøre diverse erender. Jørgen kjøpte seg dress til bryllupet, så nå er alle klærne i boks. Mangler bare slips til alle guttene + at vi er litt usikker på hva Jonas skal ha på seg, men det er lenge igjen enda.
Fay og jeg var også innom IKEA å gjorde noen innkjøp, og i følge Fay har vi full kontroll og er i rute. Jeg velger bare å stole på henne.

I dag har jeg og barna ståket hjemme (etter jobb ja). Vi har endelig ordnet ferdig rommet til Sander, kanskje på tide siden vi har bodd her i ca tre måneder...
Minstemann Jonas tok årets første utebad i dag, og var storfornøyd selv.



Jonas begynner endelig å bli frisk igjen etter å ha vært forkjøla med mye snørr og stygg hoste i over en uke. Siden han ikke har vært helt i form har heller ikke matslysten vært på topp. Han har bare spist små porsoner med grøt og heller ville hatt flaske. Nå når han begynner å bli frisk igjen vil han ikke ha grøt i det hele tatt. Siden Jonas har så ømfintlig tarmsystem har han kun fått en sort grøt hele tiden, og siden han ikke tåler middagsmat har han spist den samme grøten tre ganger om dagen i maaaange måneder nå. Skjønner godt at han er drittlei grøten. Må prøve så smått å gi han en annen sort grøt. Ernæringsfysiologen sa han ikke skulle ha grøt med skummetmelkpulver i og det er nesten ingen grøter som er uten. derfor må vi bare prøve oss frem, for det blir litt lite med bare melk for en 10 måneder gammel baby. Vi skal også etter hvert begynne så smått med middag igjen. Han skal få to t-skjeer hver dag en stund for å se om han reagerer på det. Om det går bra kan vi gi han mere etter hvert. Kjenner jeg gleder meg til han kan begynne å spise normal mat, er litt slitsomt dette med maten...

Jonas holder også på å få sin FØRSTE TANN! Det er en liten søt tann som holder på å komme opp nede i munnen hans. Det var jammen med på tide, han har klødd og siklet siden han var 4 måneder.

I morgen har jeg FRIDAG!!! Men siden det er personalmøte har jeg ikke helt fri likevell.. Etter møtet skal Fay (om hun får fri da..) og jeg til Sara på vinkveld. Gleder meg masse til en skikkelig jentekveld med masse skravling og god vin. Håper bare Fay får fri så hun også kan være med.

Til helga tror jeg kanskje jeg blir alene hjemme. Tror Jørgen og noen kammerater har planer om å dra til Mantorp på biltreff. Selv skal jeg selvfølgelig jobbe, men om han er borte får jeg tid til å gjøre litt forskjellig i huset som han ikke er like overbevist om at trengs å gjøres... Har planer om å male litt, men det er forbeholdt at han reiser bort i helga. Håper på guttetur og fint malingsvær til helga!