onsdag 24. september 2008

Besøksforbudet opphevet!

Endelig kan vi ta i mot besøk!!!
I går ble Jonas flyttet over på kenguru. (Vi kaller det foreldrerom, men her er de så opptatt av kenguru (som er forskjellige bæremåter og nakenhet mellom foreldre og baby) at de kaller avdelingen kenguru). Her har Jonas og jeg eget rom som vi skal bo på til vi reiser hjem.
Linn Bente og John var på besøk i dag. De syns Jonas var veldig liten, men søt!!



Jonas er frisk og rask, det som gjenstår før hjemreise er spisetrening. Vi er kommet godt i gang, men Jonas er fortsatt veldig liten (egentlig ikke født...) så han er veldig trøtt og orker ikke spise så masse selv enda. Men vi trener!! Det kommer nok til å ta flere uker før spisingen er i boks og vi endelig kan dra hjem. Jonas skal også opereres for brokk før vi får dra hjem.


Ikke store rommet, men vi får iallefall være alene, og ikke minst ta i mot besøk!!!

mandag 22. september 2008

Badenymfe

Nå nærmer Jonas seg 6 uker, og han spiser og vokser godt!

I dag har jeg badet han for første gang, og det var godt for lillemann. Han plasket og plundret i vannet en godt stund, og da han kom opp skrek han høøøøyyyyt. Det er jammen bra vi har en bademester i familien. (Da Sander var baby gjorde ikke mamma annet enn å bade den lille, så pappa begynte å kalle henne bademesteren). Så Jonas gleder seg nok til han får komme hjem til Bøvra og bli badet ofte av bademesteren.

Har er lillemann nybadet og med piggsveis.


Til slutt vil jeg på ny sende masse gode (fødselsfremkallende) tanker til Fay som har termin i morgen. Nå må da snart den lille melde sin ankomst. Jeg venter spent på telefon om at jeg har blitt "tante":-)