onsdag 16. desember 2009

Julebord

Etter å ha lest om det mye omtalte julebordet til lærerne ved Sunndal ungdomskole datt jeg tilfeldigvis innom en blogg med temaet julebord. Der var det en del situasjonsbilder fra julebordssesongen, og bildene var fantastisk morsomme. Låner derfor noen bilder og legger ut her.











Og det er vel ikke til å legge skjul på at flere av oss kanskje kjenner seg igjen i bildene. Jeg gjør iallefall det, ikke personlig, men etter å ha jobbet på flere julebord har jeg sett lignende situasjoner:-)



Sist uke dro Fay, Sarah og jeg til Trondheim på juleshopping og "husmorsjulebord". Vi overnattet på Britannia og hadde to supre dager. Det var skikkelig godt å kunne gå rundt i butikkene uten hverken barn eller menn. Vi brukte hele torsdagen til handling, på kvelden pyntet vi oss (det var jo tross alt julebord) og spiste på en restaurant med helt fantastisk mat. Husker ikke hva restauranten heter. Etter på dro vi på Downtown, og vi avsluttet kvelden i 2-3 tiden.
En super tur sammen med to supre damer! Håper dette blir en tradisjon:-)

Sånn er det når man jobber i rastaurant og-utelivsbransjen, det blir ikke julebord for oss, derfor må man ta saken i egne hender. Dette var i alle fall suksess, og minst like morsomt som firmajulebord.

1 kommentar:

Anonym sa...

hvorfor ikke:)